בריאות לכולנו

בלה ענת

New member
בריאות לכולנו../images/Emo189.gif

ושלווה נפשית זה מה שאני יכולה לאחל לכולנו. מאז שבתי ענת אור נקטפה ממני טרם זמן, לא קיימים ימי הולדת וחגים. איך אפשר לחיות ולשמוח כאשר בתי אהובה לא נמצאת על ידי ואני על ידה. החשוב בהתנהלות יום-יומית - להיות בריאים,קשובים אחד לשני, לפרגן כמה שניתן, להשתדל לאהוב אפילו בלי תמורה. אמא של ענת אור <HR> <b><font color=purple> ענת אור 06.05.1980-21.02.2007
<b></font/>

ר ש פ י ם

New member
חג שמח לך

חייבים לחגוג את החיים אין לנו אופציה אחרת קיבלנו מתנה, חיים ונכון שהם לא תמיד נענים לנו, נהפוך הוא הם עושים את מה שהם רוצים במיוחד לגבי יקירנו... אהבי אותם, את החיים וזכרי את בתך באהבה

eaz1514

New member
../images/Emo48.gif חג שמח לכולם

למרות הכסא הריק שרק אנחנו נראה, למרות שהדלת שתשאר פתוחה ואף אחד לא יכנס בה, למרות ה"מה נשתנה" = הכל השתנה, אני אשתדל לשמוח כי אני יודעת שזה מה שרונן שלי היה מצפה ממני אילנה אמא של רונן

בלה ענת

New member
מחר אני יכין את הפשטידה שענתי ../images/Emo189.gif

אוהבת וקציצות עוף שהיא הייתה מתגנת. ושלושתינו נוכל עם הרבה חזרת. בשנים האחרונות ענתי הייתה מכינה את החזרת והייתה מוביאה לנו. זאת אומרת להכין לעצמה, להורים שלה ולאח הגדול שלה. בשנה שעברה וגם השנה אני קניתי את החזרת בסופר ואני אטגן את הקציצות במקומה. כל שנה ענת אור מכרה את החמץ של הבית. עכשיו הוא נשאר במקומו הרגיל. אז מי שיכול לשמוח שאשמח. צריך המון כוחות נפשיים כדי לצעוד קדימה. אנחנו כמו ילדים קטנים לומדים להתמודד עם האובדן ההרסני של ילדינו. מחבקת את כולם בחיבוק חם מתגעגעת לחיבוק של ענתי שלי. אמא של ענת אור 06.05.1980-21.02.2007

דליה ח

New member
הכסא הריק

בלה, עוד מעט נשב על יד שולחן חג, וכל משפחה תשב ותביט על המקום החסר שלה. המקום בו ישבו הבן הבת האח ,האחות או כל מי שיקר לה כבר איננו. לא לאליהו הנביא אנחנו מחכים. הכסא הריק שלו כבר לא מעניין אותנו. מעניין אותנו הכסא הריק שלנו. ובדיוק כמו שאליהו הנביא לא יגיע אף פעם, גם הילדים שלנו כבר לא יישבו איתנו, לא יאכלו את האוכל שאהבו,ולא נשמע את צחוקם. כבר שנה שלישית אני מכינה את החרוסת האהובה על אודליה ומתהפכת לי הבטן. השנה אנחנו מחוץ למקום הקבוע בליל הסדר, כך שלא אביט על הכסא שהיה של אודליה ואראה שם מישהו אחר. זה אולי לא פתרון, אול זה סוג של בריחה, אבל יותר קל לי לעבור את הערב הזה כך. אני מחבקת אותך בערב קשה זה, ומאחלת לכולנו לעבור אותו בשלום.

למעלה