בריאות

fg1233

New member
בריאות

שלום הילה , שמי שיראל כהן תאריך לידה 12/10/1994 בעבר שאלתי אותך על מצבי הבריאותי וענית שהוא די בסדר. לא הבנתי כל כך מה זה ה"די בסדר" הזה חחחחחחח .. תמיד סבלתי מכאבי אוזניים וגם עכשיו אני סובלת מהם, יש לי המון כאבי בטן לפעמים ללא סיבה, ולעיתים קרובות אני סובלת מבחילות וסחרחורות ומהרגשה כללית לא טובה . האם את רואה איזשהי בדיקה שאת ממליצה לי לעשות? או שבעצם האם את רואה משהו שהוא לא בסדר בבריאותי או שכל התופעות הללו הם סתמיות? תודה רבה ושבוע טוב!

Markup

New member
תשובה

לכי להיבדק אצל רופא, אל תעזבי ללא תוצאות. יתכן שתתבקשי לבצע בדיקות מורכבות יותר כמו קולונוסקופיה, או צילום בריום או CT. לכי מוקדם ככל האפשר כדי שאפשר יהיה לתפוס את זה בזמן. מצבך הבריאותי אינו "די בסדר", אין כאבים, בחילות וסחרחורות ללא סיבה. בעיקר לא סחרחורות, שמעידות על בעיה נאורולוגית או באוזניים. יתכן שיש אצלך בעיה שהולכת ומחמירה.

fg1233

New member
דחוף לי מעט...

שלום שוב, את מה שכתבת לי כתבת לפי מה שקיבלת מהתקשור שהתבצע וקיבלת בו את המידע הנ"ל או לפי התסמינים של כאבי הראש וכו' שכתבתי לך? ולא הבנתי ממש את החלק השני המתחיל כך :"מצבך הבריאותי..... וכן הלאה אפשר בבקשה להסביר שוב ואודה לך אם זה יהיה במהרה... שבוע טוב ותודה רבה!

Markup

New member
את יכולה לבחור

לקבל את התקשור ובריאותך "די בסדר" ואולי באמת לא יקרה כלום(הימור שכזה על חשבונך), או, לקבל את מה שאני אומר (תקשור או לא) ולהתייעץ עם רופא. אם הייתי אומר לך שבריאותך "די בסדר" ואחרי 3 חודשים היו מגלים (אחרי שהתעלפת ברחוב) שמה שגרם לתסמינים זה סרטן, שעכשיו כבר אי אפשר לעצור, זה היה בסדר מבחינתך? זה היה משנה אם זה תקשור או לא? בקלות אני יכול לומר שאני מתקשר, ואף אחד לא יוכל לערער על זה. בשורה תחתונה הבחירה בידך. אני מציע לך לא לעשות טעויות שיקול דעת במקרה שלך.

fg1233

New member
שלום שוב

בגלל שמודבר בנושא בריאותי אני צריכה להכנס לעומק כדי להבין מה צריך לעשות.. ולא ממש הבנתי..האם כשאמרת לי שאני יצטרך לעבור בדיקות כמו קולונוסקופיה, או צילום בריום או CT, זה אמור להיות מקביעת תור שלי או שאני יקבע תור לרופאה והיא כבר תשלח אותי לבדיקות האלה..? ומה בדיוק אתה רואה שיגידו לי בבדיקות ,שאני יידע האם זה דחוף או לא. והאם אתה מתקשר או אחד מהאנשים פה בפורום שממליץ כיוונים לאנשים? שבוע טוב ,תודה מראש!

Markup

New member
תשובה:

את הולכת לרופא ומתלוננת. הוא כבר יחליט מה לעשות. במקרה הספציפי שלך, עדיף שאהיה אחד מהממליצים ולא מתקשר אבל אם היותי מתקשר זה מה שיגרום לך לקבל יעוץ רפואי, אז אני מתקשר...

למעלה