בריאות

בריאות

שלום וחג שמח,

חדשה עם שאלה...

אני מזל סרטן, וקראתי שבשנתיים הקרובות שבתאי ישהה בבית הבריאות שלי.
אני מתחילה טיפולי פוריות, ותוהה האם זה הזמן הנכון. מצד שני, בגלל הגיל, אני לא ממש יכולה להרשות לעצמי לחכות...
מה הייתם מייעצים לי? לוותר על הטיפולים? לדחות? לחכות? ואם בכל זאת להתחיל- ממה להזהר ולמה לשים לב?

אני מעט אובדת עצות כי ברור שהטיפולים הם משהו חשוב לי מאוד, שחיכיתי לו הרבה ואני ממש לא רוצה לוותר עליו... ומצד שני אם הסיכון הוא גדול אז... לא יודעת. אשמח לתשובות.

אז טוב שפנית אלינו

אל תוותרי אל תדחי ואל תחכי

כדי לדעת דברים ספציפיים לגבייך, צריך להתייחס למפה אישית שלך עם הנתונים המיוחדים שלך ולא להסתמך על תחזית כללית לכל בני המזל.

היי מריאן

לא התכוונתי שתעלי מפת לידה שלך, רק התכוונתי לומר לך שלא תסתמכי על תחזיות אסטרולוגיות כלליות בנושא חשוב ומורכב שכזה.
ככל הידוע לי לא כדאי לחכות עם טיפולי פוריות כי ככל שמחכים הסיכויים יורדים.

עכשיו אני יורדת לסוף דעתך

פשוט להיו מודעת לכך שהדברים יותר מורכבים וכדאי לרדת לעומקם...
&nbsp
&nbsp

ובלי קשר לאסטרולוגיה

את צודקת שיש בטיפולי פוריות סיכון מסוים, לכן ממליצה לך בחום לנסות קודם טיפול נטורופתי או טיפול משלים רציני אחר, כי זה טיפול שאין בו סיכונים אבל יש בו סיכויים.

תודה

מה שכתבת קצת מצחיק, כי למעשה המצב במציאות הפוך- לגבי הטיפולים אין לי ברירה, כי אני אהיה יחידנית, אבל מצד שני אני הרבליסטית קלינית, אז מהבחינה הזו אני מכוסה...

אה...

אז עוד יותר טוב :), בכל אופן רק מציינת ששמעתי דברים מדהימים על ויטמין B12 ועזרתו בנושא.

מתלמד 8

New member
בענייני ,פוריות הייתי מציע לפנות למח' פוריות

של בית החולים תל השומר,לשמחתינו ישראל נחשבת למעצמה עולמית בענייני פוריות ,ואם את מעוניינת בעצה של האסטרולוגיה,כדאי לתאם פגישה מסודרת עם אסטרולוג מומחה.

למעלה