בריאות

שולה א.

New member
בריאות

בעלי בן46 אוטוטו בזמן האחרון הוא מאוד לא מרגיש טוב אנו בעיצומן של בדיקות הייתי מבקשת לדעת האם יש מקום לדאגה תאריך לידה 28.5.55 מזל תאומים אודה אם תענה לי בהקדם תודה מכל להב שולה

שירז29

New member
לשולה.......................דחוף...

שלום לך. לקריאת התשובה,את לוחצת על השורה עצמה ונפתח לך דף מתחת לשורה. אבל פה אין לך איפה ללחוץ בגלל,שלא נתנו לך תשובה. גם אני רשמתי שאלה,עם תסתכלי ולא ענו לי. מסתבר שאין להם תשובות לשאלותינו, או שהם לא עונים על שאלות כאלה. ולכן אין לך מה לשבור את הראש. אני אישית מציעה לך את גאולה מנהלת פורום טארות באתר המזרח-הרחוק, היא מעולה,בחורה חמימה,והיא עונה על שאלות הקשורות בכל דבר. הכתובת לאתר היא: www.far-east.co.il הקישי את כתובת האתר,ותכנסי לאתר זה. שתכנסי לאתר,תלחצי על מיסטיקה,אחר כך תכנסי לדף,ותלחצי פורומים, יפתח לך דף עם רשימה ,ושם תראי את השם פורום טארות בניהולה של גאולה, תכנסי ותרשמי,ותאמיני לי שתקבלי תשובה תוך יום לשאלתך. ותאמיני לי שלא תפסידי,אני ממליצה עליה אישית בחום. ההיתי חייבת להתערב ולרשום לך זאת. בברכת חג עצמאות שמח שלך שירז.

שולה א.

New member
שירז29

הי שירז מתוקה אמנם באיחור על היתיחסותך לשאלתי אבל המון תודה מכל הלב שולה א.

לא תשובה אבל תביני למה?

אין איך לענות לך והסיבה היא שאין לי את שעת הלידה וארץ הלידה לקביעת דברים נוספים לדוגמה מזל האופק של בעלך. 12 בתים יש לכל מזל ובית 6 מדבר על הבריאות אבל לא אדע היכן למקמו ללא מזל האופק.

שולה א.

New member
לאחד מני רבים -שולה א.

להלן הפרטים שחסרים לך שעת לידה 0200 בלילה ארץ לידה ישראל מזל תאומים 28.5.55 ובכלל חיי הזוגיות לבין 1.11.56 שעת לידה 1300 אחר הצהריים ארץ לידה מרוקו בעיר קזבלנקה תודה תודה ושבת שלום

למעלה