בריאן אדאמס מופיע בפארק הירקון

סַבְתָא

New member
בריאן אדאמס מופיע בפארק הירקון../images/Emo70.gif

שמעתם
אני שמעתי על זה רק היום- בדיליי אופייני לי... חח צפוי להיות צפוף, המוני, מסריח, מחניק, יותר מדי הופעות לא רלוונטיות (כלומר- לא בריאן), והוא גם בטח ישיר איזה 5 שירים....... Nevertheless, כמו שאומרים- אני שם!!!!

mbsgf

New member
כן, גם אני..

ראיתי פרסום של זה היום. זה כחלק מהופעה למען הפסקת הסכסוך, כך אומרים. יכול להיות נחמד אם הוא ישיר את WYG בגרסת סולו.

קראתי באיזה מקום (אולי ויקיפדיה), שהוא נוהג

להעלות מתנדבת מהקהל לשיר אתו את השיר הזה.

mbsgf

New member
ואוו, מגניב.

ואולי זה יהיה מתנדב הפעם (אני! אני! אני!) D:

סַבְתָא

New member
אני רוצה../images/Emo70.gif התאמנתי הקול של מל במקלחת../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחחח יש לי איפהשהו (אני מניחה שבקלטת הישנה שלי שהקלטתי דברים על מלאני) הופעה של בריאן שהוא מעלה באמת מישהי (זייפנית חח) מהקהל, ואז גם מלאני מצטרפת!!! לא זוכרת מאיפה זה, בא לי לחפש! אבל אם אני מכניסה את הקלטת הזו לוידאו אני לא אצליח לצאת מזה!!!!! חח

../images/Emo6.gif יפה לך...

אני לא מצליחה להפריד ולהבין את הקול של מל, מהביצועים עם בריאן. אבל שמתי לב שבביצוע שבריטמל פרסמה כאן לא מזמן (שם מל שרה עם הגיטריסט שלה), לא עשו בלנס טוב, ושומעים את מל הרבה יותר חזק ממנו, אז אפשר, כנראה, ללמוד משם.

סַבְתָא

New member
אני מזהה...

מזהה את הקול של מלאני בכל מקום P= עכשיו אני צריכה להתחיל לחפש בפורום איפה היא פרסמה את הביצוע הזה! חח רגע, זה היה להורדה, או לשמיעה אונליין? כי אם זה אונליין זה לא יעזור לי בכל אופן.. =(

סַבְתָא

New member
נחשו מה../images/Emo35.gif מצאתי../images/Emo70.gif בקלטת הישנה שלי... חח

זו הופעה של בריאן מסליין, הופעה ששודרה במלואה ביס (
) לפני כמה שנים... פףףףף... והוא העלה איזו ליסה אחת מהקהל, ודיבר איתה, ושאל אותה אם היא יודעת את המילים, והיא אמרה "בערך... נו כן כן!!" חח אז בריאן עושה כזה "טוב, נצטרך לדאוג לך למילים.... מל! תביאי את המילים!" ואז מלאני יוצאת עם דף, וליסה הזו יוצאת מגדרה מאושר חח היא הייתה ממש זייפנית, אבל זה היה מבדר, כל ההופעה שלהם ביחד =) נשמותתתתת טובות!

סַבְתָא

New member
שרה, שרה, בטח שרה!

ומדי פעם נתנה לליסה הזו מהקהל את המקרופון, עד שהיא העיפה אותה למקרופון משלה =) נשמההה יש שם קטעים מצחיקים, אם הייתי יכולה הייתי מעלה לכם!! אולי יש ביו טיוב? אני אתחיל לחפש, זו הופעה של בריאן אדאמס מסליין!

סַבְתָא

New member
קחו../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

http://www.youtube.com/watch?v=SbaxYEKlYls

סַבְתָא

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סַבְתָא

New member
כושיליראבראבראבראבראבאמווווווווו../images/Emo70.gif

='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='( ='(

זה מה שחשבתי כשהודיעו שהרולינג סטונס לא באים

ואז, תוך פחות מחודש גיליתי שגם הפסטיבל שמיוז היו אמורים להגיע במסגרתו התבטל / נדחה בשנה... דמייני איך ההרגשה, שתי הלהקות שהכי רציתי להיות בהופעה שלהן, אמורות להגיע באותה השנה, והופ... לא. במקרה של בריאן אדמס, זה גם כך היה אמור להיות רק כמה שירים, וזה שהיה מוכן לבוא מוכיח שיש גם סיכוי להופעה שלמה. את יכולה לפתוח דרישה גם לבואו, אם זה חשוב לך. ו-
לעידוד.

למעלה