בריאן האסטינגס סופרסטאר

shaywh

New member
בריאן האסטינגס סופרסטאר

איך היה היום שלכם אתמול? לבריאן היה לא רע. הוא שיחק 2867 ידיים אתמול והרויח מאיסילדור קצת יותר מ4.2 מיליון דולר........... .... . אני אמרתי פעם שהוא או קול סאות' יעשו מכה גדולה. דוקא היה לאיסיל יום סולידי בעבודה חוץ מזה, הוא היה בפלוס של 2 מיליון על טאונסנד בשיא, זה הצטמצם עד למשהו כמו 200K ונסגר בסוף על 700K רווח. והיה גם רווח של 470K מאיזה ג'ונגלמן12, שוט טייקר טיפש...

Harleydude

New member
וואו...

אחי, תעשה קצת מחקר לפני שאתה קורא לאנשים שוט טייקרים טיפשים...

shaywh

New member
אני דוקא שמתי לב לזה שלא בדקתי כלום

אבל אז אמרתי לעצמי שכל מי שהולך הדס אפ בהולדם מול איסילדור הוא סוג של שוט טייקר טיפש. חוץ מזה שעכשיו אני רואה שאחרי הסשן הזה הוא נמצא השנה במינוס והשארקסקופ שלו לא מציל את המצב ככה שחובת ההוכחה לגמרי עליך...

Harleydude

New member
אני לא הסנגור שלו או משו

אבל לבחור קוראים אדם ג'ונגלן http://www.pokerpages.com/players/profiles/85892/adam-junglen.htm שחקן די ידוע בסכומים היותר גבוהים. חוצמזה, אמרת "כל מי שהולך הדס אפ בהולדם מול איסילדור הוא שוט טייקר טיפש". לפי ההגיון הזה איסילדור בעצמו כזה כי הוא הלך מול דוואן לפני שהכירו אותו, ואחרי זה גם הלך באומהה מול אייבי ופטריק...

shaywh

New member
מי אמר שהוא לא?

להוציא את הכסף שלך (שהוא לא בנקרול שמן לסכומים האלה) מהאתרים האירופיים ששיחקת בהם כדי ללכת ראש בראש עם הכי טובים בעולם בפול טילט זה בהחלט שוט טייק. לשבת עם שלוש מיליון דולר על השולחנות זה גם לא בדיוק לשחק לפי הכללים של ג'יזס. הוא גמבלר מופרע. או דמבלר דגנרט אם אתה מעדיף. ואיסילדור בכיף היה נשאר בהולדם אם היה מי שישחק מולו שם, לא שזה קשור עכשיו... ואני לא מזלזל באף שחקן שמגיע לרמות האלה. אבל עם כל הכבוד לג'ונגלן, הוא הפסיד ב100-200 470K, שזה די הרבה בליינדים (ב4600 ידיים) ורק מראה שלקחת סיבוב מול מי שקרע את 500-1000 לא היה רעיון טוב.

Harleydude

New member
470K

זה 23.5 באיאינים, דאון סווינג די חזק אבל לא משהו שלא קורה בכל הסכומים. ו100-200 זה אולי לא נוזבלידס אבל זה כרישים אחושקשוקה. אני לא אומר שהוא השחקן הכי טוב בעולם, בעצם, אני לא ראיתי אותו משחק אף פעם, אני רק יודע שהוא שחקן מוכר שמשחק גבוה וסתם היה לי מוזר לשמוע אותך קורא לו טיפש.

2המרפא

New member
חחח עכשיו ראיתי את השיחה ביניהם בסוף

לקוח מפורום אחר Isildur1: ?????????? Brian Hastings: getting very tired... Brian Hastings: i feel bad quitting tho Brian Hastings: would be be cool w/ playing someone else? Isildur1: just f off Isildur1: wåfä'qqqqqqqnhjwe4nm Isildur1: dW Isildur1: GFE4¨ÅN,K N,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,KN,K3 Isildur1: Q Isildur1: u know how lucky u are ? Brian Hastings: yes i know Isildur1: i can promise this is the worst Brian Hastings: ill give you 30 more min if you want Isildur1: luck anyone had Brian Hastings: but im rly tired Isildur1: k 30 mins more Isildur1: take my last $$ Isildur1: i dont want it

bang01

New member
ממש אניגמה האיסילדור הזה

אף אחד לא יודע מי זה, הוא אונס את כל התותחים הכבדים, ואז פתאום נכנס לטילט ומקלל בצ'אט כמו איזה ילד...

2המרפא

New member
נראה שסופית זה ויקטור בלום שמעתי הוא פלט

משהו בצ'אט.לגבי אונס את כל התותחים הכבדים זה לא ממש נכון. יש רק שחקן אחד שהוא ממש "אנס" וזה דוואן. אתמול בדיוק דיברתי עם חבר שלי והגענו למסקנה שאיסילדור הוא סוציאליסט: לוקח את הכסף מדוואן ומחלק אותו לכל השאר.

למעלה