בריאן מושלם שלייייייייייייייייייייי

בריאן מושלם שלייייייייייייייייייייי

*כן שריתוש, הוא שליייייי שלי שלי ורק שלי* עם קימברלי ושרה *נראה לי חחחח* חבל שהוא לא הצטלם עם נאדיןןןןןן

little bry

New member
לללאאאא בריאן מושלם ש-ל-ייייייייי

תראו איזה חאתיךךךך הוא פההההההה כפרה שלייייייי *מורושששששש ששששש היי אייז מייןןןן גרררררר* ובאמת חבל שהוא לא הצטלם עם נאדין חחחחחחח מורושששששש חברה שלי פירשה לי תראיון שהם אמרו על המקום הכי הכי מוזר שהוא עשה שם אהבה, ובריי אמר שלוחן סנוקר חחחחחחחחחחחח קורעעעעעע ודה בוי אייז מיין! ליב היםםםם גרררררררר תראי מה את עושה לו! חיחיחי

שקיתוש החברה שלך לא פירשה לך נכון

המקום הכי מוזר שהוא עשה שם אהבה זה על השולחן סנוקר א-י-ת-י-!-!-! חיחיחיחיחי והוא שליייייייייייייייייייייי ובתוך תוכך את יודעת שהוא שלי ואת פשוט לא מוכנה להשלים עם העובדה הזאתתתתתת בריי איז מייןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן הי לאבס מיייייייייייייי הי לאבס יו נ-ו-ט-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

התכוונתי לשריתוש לא לשקיתוש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופסיייייייייייייייייייייייייייי

little bry

New member
חחחחחחחחחח שקיתוש חחחחחחחחחחח

ככה בן דוד שלי קורא לי חחחחחחחחחחחחחח קרועה ואל תדאגי, בריאן לא שלך דיס אייז אונלי אה דרימ דארלינגג HE LOVES ME HE LOVES U NOT גררררררררר חחחחח דו נוט מס וויט מי ברי!!!! הוא שליייי שליייי מייןןןןןןן וחברה שלי כן פירשה לי נכוןןןןןןן ואני גם יודעת שזה נכוןןן אניייייייייהייתי על השולחן באותו זמןןןןןןן חחחחחחח זה היה לפהי 9 חודשיםםם וככה עשינו את לילי חחחחחח יו סייייי גרררררררר חיחיחי

למעלה