בריאן, קארי...ומולי..

ניקי בי

New member
בריאן, קארי...ומולי.. ../images/Emo6.gif

אז..עכשיו שקארי ילדה...ואי אפשר להגיד שזה לא היה ברור, בריאן, לוקח כמה שבועות חופש מווסטלייף, בשביל להקדיש זמן לארוסתו ולילדתו (עד כמה מוזר שזה נשמע). רק...בואו נקווה שהשבועות לא יהפכו למשהו אחר, אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...

Uptown_Girl

New member
לא...

נתנו להם (לווסט) את כל ספטמבר חופשי...ואח"כ הם יקדמו את הסינגל החדש "Queen Of My Heart" שיוצא ב- 29 באוקטובר...ואת הדיסק שיוצא ב-12 בנובמבר (יום שני...) -ליאור-

nily

New member
מולי, בריאן, ווסט

רק בריאן יהיה בחופש כמה שבועות, לא כל ווסטלייף. ולמי שרוצה לראות את מולי התמונה באתר :) WWW.WESTLIFEINISRAEL.COM

i love bryan

New member
אני יודעת למה את רומזת... ../images/Emo46.gif

אני יודעת למה את רומזת!!!!! אני אוהבת מאוד את קארי וכמובן את בריאן ואין לי שום בעיה עם מולי!!!!! ובמה שכתבת תני לי לצוטט: "רק בואו נקווה שהשבועות לא יהפכו למשהו אחר,אם אתם מבינים למה אני מתכוונת...." כן אני מבינה טוב מאוד למה את מתכוונת!!!!!!!!!!!! לזה שבריאן יעזוב ת´להקה בגלל קארי והבת שלהם!!!!!!!! אז תני לי לחלוק עליך הלהקה הזו חשובה לבריאן יותר ממה שאת ועוד כמה חושבים והוא לא יעזוב אותה סתם ככה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז תפסיקי לרמוז לנו דברים!!!!!!!!! כי אם את שואלת אותי זה ממש לא לעניין!!!!!!!!!! ויש המון ילדות שחושבות כמוני!!!!!!!!!!!!!!!! אם את מבינה למה אני מתכוונת............

ניקי בי

New member
תרגיעי!!! ../images/Emo59.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo62.gif

מה הבעיה שלך? אני לא ממש מסמפטת את קארי, וזהו, אני מאמינה שאם היא פרשה בקלות כזאת מאטומיק קיטן, היא גם הבן אדם שיכול להשפיע על בריאן הכי הרבה! אני חושבת שזה מאוד לעניין, וכמו שיש אנשים שלא חושבים כמוני, יש גם כאלה שכן, ועם העובדה שאת כל כך מתעצבנת, זה רק מראה שאת יודעת שיש הגיון במה שאני אומרת.

i love bryan

New member
לניקי בי! חשוב! ../images/Emo7.gif

כמובן כ התקופה הזו היתה נוראית מבחינתי ואני בטוחה שגם לכול המעריצות של בריאן! זה פשוט לא יהיה אותו דבר בלי בריאן!!!!!!!! וזה לא בגלל שאני חולה על בריאן גם אם מארק למשל היה עוזב(חס וחלילה טפו טפו טפו) זה לא היה אותו דבר אני לא יכולה עם המחשבה שיש סיכוי גדול שבריאן יעזוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה פשוט הורג אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואני מאמינה שגם אם היתה אפשרות שניקי היה עוזב (חס וחלילה...) זה בטח גם היה שובר אותך רק מהמחשבה על זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז אני מניחה שקצט או אולי הרבה מאוד הגזמתי.... פשוט בגלל שאני לא מוכנה להתמודד עם המציאות אני מנסה להשלות את עצמי שזה בחיים לא יקרה!!! ובזמן האחרון אני הפכתי ליהיות מגוננת מאוד וזה רק בגלל שאני לא מוכנה להתמודד עם העובדה ש-90% זה שבריאן יעזוב את ווסטלייף וזה פשוט לא נקלט לי!!! אז אם הייתי תוקפנית מדי אני ממש ממש מצטערת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הלב שלי נשבר כול פעם שאני רק חושבת על האפשרות הזו!!! ואני לא בטוחה שאני אוכל לעקור את ווסטלייף מהלב שלי!!! (למקרה שהם ייתפרקו בעקבות עזיבתו של בריאן...) ואני לא בטוחה שאוכל לעקור את בריאן מהלב שלי!!!!!!!!!!! אני פשוט מעריצה כול חיוך כול תמונה שלו אני אוהבת אותו כול כך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! טוב נו היללות שלי בטח לא מעניינות לא אותך ולא אף אחד אחר............ אז.......... סולחה? אני ממש מצטערת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בכול מי שפגעתי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ופגעתי,תאמיני לי אני יודעת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז סליחה!

i love bryan

New member
לניקי בי!!!!!!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

תשובה או תגובה על המכתב ששלחתי לך יעזור לי מאוד! תודה... -גל-

ניקי בי

New member
לא הייתי פה.... ../images/Emo65.gif

אבל את ממש אחלה, ואני מאוד מבינה אותך, אני לא מסוגלת לדמיין את ווסטי בלי בריאן:)

i love bry!!!

New member
לניקי...

עכשיו את רואה את ההבדלים בכינוי??? היא "i love bryan" ואני "i love bry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" לא להתבלבל יותר!!!!! מובן????

למעלה