בריא עם אסמכתא

@diver

New member
בריא עם אסמכתא ../images/Emo63.gif ../images/Emo24.gif

שלום לכולם
הדיסק הקשיח של המחשב בעבודה קרס, מה לעשות טוב שזה הוא ולא אני....... הייתי היום במרכז לט"נ בתה"ש לביקורת אחרי כשנתיים שלוש שלא הייתי שם ו(3X TFOO)הכל תקין כאחד האדם, דר´ סרובה לא הבינה מה אני רוצה ממנה ובכלל בשביל מה באתי לבלבל לה את המח . אני אעשה על פי המלצתה בדיקה שניראית לי מעניינת במרכז בתה"ש , זו בדיקה שיוצרים גרוי בעצב כלשהו ביד למשל ויש אפשרות לעקוב אחרי הפולס החשמלי עד למח וכך רואים אם הוא תקין, גם בראיה ושמיעה ניתן לבדוק אם הפולס מגיע תקין למח. אני כבר מת מסקרנות לראות את הפרצוף של דר´ סרובה שהתוצאות יהיו מושלמות מבחינתי דהיינו הכל תקין......... אני אזמין את כולכם לשתות כוסית או כל שתיה אחרת עלי אבל אתם משלמים... חחחח מצב הרוח לעילה ולעילה........ להישתמע בקרוב אצל כל אחד מהחדר ומהאגודה הרגשה עילאית כמו שיש לי עכשיו ביי חברים מחבק אתכם קובי

RomiVais

New member
איזה בשורות נפלאות!! ../images/Emo24.gif

אתה לא מתאר לעצמך כמה אני שמחה לקרוא הודעות מסוג זה!!
הבדיקה נשמעת בהחלט מעניינת, תעדכן אותנו כמובן בתוצאות!!! חייבים לארגן בהזדמנות ראשונה חגיגה!!
שיהיה לך ערב נפלא ביותר, הנה חיבוק ענק בשבילך, רומי

סיאמית

New member
בראבו!!!

אני נורא שמחה לשמוע את זה... את הבדיקה ההיא, ד"א, אני מכירה...עברתי אותה כבר 3 פעמים וקוראת לה ביני לבין עצמי "הכסא החשמלי".
אז מתי אתה מזמין אותנו לשלם על עצמינו איזה קפה?!?!?! נשיקות! שיחקת אותה... שיהיה ככה לנצח - אמן.

אורית...2

New member
אמרתי לך שאתה בריא !!!

עכשיו כשהרופאה אמרה לך את מה שאני אמרתי.....נו
מתי המסיבה ???

למעלה