ברידג'

לאה לב

New member
ברידג'

אילו מיומנויות קוגנטביות נדרשות לדעתכן לשם משחק בברידג'? לקוחה במקום ההכשרה מעשית שלי רוצה לחזור ולשחק בברידג', אני לא יודעת את כללי המשחק, ולא מצאתי מידע באינטרנט המסביר את הכללים בפשטות. אם למשהיא יש הסבר על הרעיון הכללי במשחק אשמח מאד לשמוע.

במקום להסתבך

אם היא רוצה לחזור לשחק שתלמד אותך ככה מיד תראי מה היא זוכרת, איך היא מצליחה להסביר ועוד המון דברים שלא חלמת עליהם אפילו.

נאוה ר

New member
לאה שלום!

גם בני וגם גיסי משחקים ברידג'. צריך חבילת קלפים ושתי קבוצות של שני אנשים. מעבר לכך החוקים מסובכים ורבים. בנוסף צריך יכולת חיזוי של מה היריב יעשה כדי לנצח.וצריך לתקשר על פי חוקים מיוחדים בין שני שחקנים באותה קבוצה. וגם לנסות להבין את הקודים של הקבוצה השנייה. אם הקושי הוא פיזי ולא קוגניטיבי אז ניתן לשחק ברמות שונות דרך המחשב. הבן שלי מוסר שאם תרצו שמות של תוכנות הוא ישמח לתת. בהצלחה! בחרתן משימה רצינית!!!

לאה לב

New member
תודה, ושאלה

קודם כל תודה, באמת חשבתי לבקש ממנה להדגים לי איך היא משחקת, אבל זה קצת מסובך כי נדרשים עבור המשחק 4 משתתפים. תודה על המידע לגבי המשחק, בכל אופן היה חשוב לי לדעת קצת חומר רקע. רציתי גם לשאול- מה מטרת המשחק? להשיג רבעיות? רצף של קלפים לפי סדר מסוים? צבירת נקודות?

נאוה ר

New member
לאה שלום!

במשחק בין חברים המטרה להשיג כמה שיותר נקודות. בתחרות המטרה היא לעשות כמה שיותר מהלכים נכונים כי הדרך להגיע לניקוד לא פחות חשובה מאשר הניקוד עצמו.

למעלה