בריו דה קובה - הנאה צרופה

pninaa

New member
בריו דה קובה - הנאה צרופה

בד"כ אני לא נוהגת לטרוח ולחפש מקום להשאיר בו את רשמיי אולם הפעם פשוט הייתי חייבת: מסעדה מעוצבת מדהים - בר יפהפה וקומה עליונה רומנטית ומדליקה. והאוכל - או.. האוכל! המנות יצירתיות ומושקעות החל מהעיצוב וכלה בטעם המדהים! כל מנה מושקעת עד לפרט האחרון - תענוג!! ניכר כי השף פשוט מכין כל מנה באהבה. בקיצור - מומלץ בחום רב.

liti

New member
בריו דה קובה

מונטיפיורי 31 תל אביב. מצ"ב קישור. נשמח לקבל מידע נוסף!

שלום, מותר להצטרף אליכם?

אני אוהבת אוכל בכלל ומסעדות בפרט... לגבי בריו דה קובה: לא נפלתי. יש עליהם פוזה, שמאחוריה מורגשת אוירה קצת פרעחית (בלי כוונה לפגוע). האוכל נחמד, אבל לא מדהים ועוצר נשימה. עיצוב המקום חביב אך לטעמי צעקני וצפונבוני משהו, פונה לאנשים שרוצים להיות בתוך ה"כאילו", לנובו-רישים. כאילו עשירים, כאילו מתוחכמים, כאילו. המחירים גבוהים יחסית, כפי שהיה צפוי. השירות היה סתמי עד גרוע, ובהחלט לא מקצועי! זו היתה הנקודה הכי חלשה שלהם, לטעמי. המלצר התבקש להחליש את המוזיקה מאחר ולא ניתן היה לנהל שיחה בין יושבי השולחן. לאחר דין ודברים (!) הוא התרצה ברוב טובו, אבל לאחר מספר דקות, הוא התגנב (אפשר היה לראות אותו מתקרב למערכת ומגניב לעברנו מבטים מאיפה שישבנו!) והגביר שוב... זו לא התנהגות בוגרת ולא שירות טוב. אם היתה בעיה כה קריטית עם העוצמה, היה עליו לחזור אלינו ולומר, ולאפשר לנו לבחור אם אנו מעוניינים להשאר או לא, אל מול התנאים שהוא היה מוכן לספק.

meravbr

New member
בוודאי שאפשר להצטרף...

במיוחד עם שם כה מחייב כמו "דבר המבקרת"....

כתומתי

New member
אני אוהבת את המקום, העיצוב והאווירה

אך מקפידה לשבת ליד הבר ולשתות ולא להזמין אוכל, כי הוא יקר מאוד.

25אירית

New member
ברוכה הבאה, ובקשר לבריו דה קובה..

הי מבקרת, טוב שבאת, ככל שיש פה יותר לשונות ויותר אצבעות כך יותר טוב. לגבי בריו דה קובה מסכימה איתך לגבי הסמי- פרחיות ולגבי הפוזה של נובורישיות. לא מסכימה לגבי האוכל, היינו אמנם 2 וזה מדגם לא ממש מייצג, אבל נהנינו נורא (ואנחנו מה שנקרא ביידיש מדוברת, פיינשמקרים
) אכלנו שם פילה בקר חלומי ודג מדהים. אהבנו גם את הקוקטיילים. לגבי השירות אני גם חולקת עלייך, אנחנו ישבנו על הבר (זו באופן כללי ההעדפה שלנו) בקומה השנייה וקיבלנו שירות כאילו הברמן אכל איתנו מאותו המסטינג בצבא ועכשיו הוא מארח אותנו בביתו, היה מקסים, הוא צ´יפר אותנו המון (ותוגמל בהתאם
) יכול להיות ש"נפלתם" שם, אולי כדאי לנסות שוב, כי המקום באמת מוצלח... ושוב, ברוכה המצטרפת!

2גנית

New member
אני ובן זוגי מאוד נהנינו זאת פעם ..

שניה שאנחנו במקום ומאוד היינו מרוצים אני הזמנתי אסקלופ עופ עם בטטות ברוטב קרמל מנה מתוקה ובן זוגי הזמין סטייק אנטריקוט (אבל היה חסר תפו"א ליד או אורז אני חושבת שבפעם הראשונה שהוא הזמין היה ריזוטו שכנראה הורידו וחבל ) שתינו יין אדום מרלו -מדהים המחירים אכן יקרים ולכן אנחנו שם רק כשחוגגים משהו מיוחד... העיצוב מדהים ולפי דעתי לא פלצני (אני אפילו שוקלת לעצב את הבית שלי בסגנון הזה) מה שאהבתי זה את הדגש לכל הפרטים הקטנים... הסכו"ם היפיפה המלח והפלפל... אה...וגם השרותים...
בהחלט נותנת 4 כוסות

למעלה