בריטים אירים וסקוטים!

subotaj

New member
בריטים אירים וסקוטים!

כמתעניין בסרטים בריטים אירים וסקוטים רציתי לבקש ממכם איזה סרטים אתם ממליצים לי לראות? לדעתי בסרטים האלו יש את הקסם הזה שנהרס אצל האמריקאים חסר להם את המבטא, המבטא הזה פשוט קטלני, במיוחד של האירים (דברנו על זה בפורום סרטים) רק שמה לא מסרו הרבה סרטים כאלה
תודה מראש

subotaj

New member
ועוד משהו קטן....

אני אוהב גם מוזיקה אירית, המוזיק. הפאבים הזאת עושה לי את זה LOL. האם אתם יודעים האם יש מופע כזה עם מוזיקה אירית על דיוידי (חוץ מלורד או דה דנס-מופע מדהים) אם כן איפה אפר להשיג????? ועוד משהו מה ההבדל בין הפורום שלכם לבין פורום סרטים??????? גם בפורום סרטים לרב הגולשים יש קולנוע ביתי בבית ורב הגולשים לדעתי מתעניין בדיוידי אקיצר למה לא למזג את שניהם ואם לא מה ההבדלים שיהו בינהם ואגב ב-ה-צ-ל-ח-ה למנהל הפורום!

gofish

New member
תן יותר פרטים ונוכל להמליץ לך

איזה סגנון של סרטים אתה מעדיף:דרמה,מתח,פעולה,קומדיה וכו´ שחקנים שונים,במאים וכו´ תיהיה יותר ספציפי ונוכל להמליץ לך על יופי של סרטים. יש המון סרטים טובים בקנה.

bel3ax

New member
לגבי מוזיקה אירית

תפנה לבחור בשם ליאור הוא מבין בתחום הכינוי שלו "אלוהי הדברים הקטנים"

רומן ט

New member
Lair of the White Worm

לא נראה לי שזה מה שביקשת
סרט אימה בריטי שבוים ע"י קן ראסל (בריטי) ומתרחש בסקוטלנד (כולל המבטאים). טוב, נדמה לי שזה בסקוטלנד - ראיתי די מזמן והמבטא היה בלתי נסבל
הסרט מספר על חברי כת שמעריצים נחש ענק, מקריבים קורבנות אדם לכבודו, וכו´. בתפקיד הראשי - יו גראנט צעיר (!) ציונים: סרט - 8 וידאו - 7 אודיו - 6 תוספות - 6 -רומן

רומן ט

New member
Boondock Saints

נראה לי שתהנה מזה הרבה יותר מההמלצה הקודמת
סרט אירי, מתרחש בבוסטון. סרטו הראשון של טרוי דאפי. מזכיר בסגנון את סרטיו של טרנטינו. תחשוב - טרנטינו במבטא אירי - יש יותר טוב?

nahsh

New member
אני חולה על סרטים בריטיים

(סתם ידע כללי, בריטניה כוללת את אנגליה, וולש, סקוטלנד ואירלנד). יש את החדשים יחסית (והנהדרים כולם): ללכת עד הסוף להעיר את נד להציל את גרייס סנאצ´ (אדיר!! וגם בראד פיט משחק) לוק סטוק ושני קנים מעשנים מזרח הוא מזרח אמינות גבוהה הקומיטמנס ועוד. אני יכול לנחש שאתה מכיר את כולם, אז הנה עוד אחד שלהגיד עליו "נכשל בקופות", זה שידרוג המושג "בלשון המעטה": ליאם - דרמה עצובה מאוד שמתרחשת באמצע הראשון של המאה הקודמת. סרט פשוט מעולה.

שח_מט

New member
התכוונת נאמנות גבוהה....

לפי הספר של ניק הורנבי. יש גם את fever pitch ("אהבה על הדשא") שלו ותקראו את "איך להיות טובים"! גם ארבע חתונות ולוויה נדמה לי שהוא בריטי. אזכר בעוד אח"כ! שחר

nahsh

New member
וואלה, נאמנות גבוהה. נכון.

שכחתי סרטי מונטי פייטון. כרגע יצאו רק בZONE 1. יש לי את "בראיין כוכב עליון". האיכות מזעזעת אגב (של התמונה).

gofish

New member
אם כבר הזכרת את ניק הורנבי

שגם נאמנות גבוהה (מאוד אהבתי,בזמנו אחרי הצפייה בסרט רצתי לחנות הקרובה ורכשתי את הדיסק) וגם "אהבה על הדשא" (איזה תרגום נורא) מבוססים על ספריו. ספרו השלישי שמעובד לקולנוע מוצג כיום ברחבי הארץ ונקרא About a Boy"רווק פלוס ילד" (שוב תרגום טיפשי) הכולל את יו גרנט בתפקיד הראשי. אגב "ארבע חתונות ולוויה" הוא אכן סרט בריטי (מלבד אנדי מקדואל המשחקת שם) כאשר המפיק של הסרט אחראי גם על הסרט "נוטינג היל" הנפלא.

שח_מט

New member
לא אשכח את היום הזה במאי 89 כשמיקל

תומאס שם את הגול... אבל הורנבי כמכור כדורגל העביר באוטנטיות את הספרים הראשונים שהונעו ע"י חוויות שלו אבל האחרון שלו כבר די פיקטיבי לדעתי ופחות חזק... לא קראתי את "רווק". אהבתי את העובדה שבעיבודים שעושים לספריו הוא נוטל חלק וזה מאוד חשוב! שחר

gofish

New member
האם ידעת שהורנבי

גם מופיע בסרט לכמה שניות בתור אוהד של ארסנל.

gofish

New member
עוד 2 סרטים בריטים שחובה לראות!

בעקבות שאלתך פישפשתי בספריית הוידאו שלי (שלצערי מעלה אבק מאז שהגיע הדיוידי) ונתקלתי בשני סרטים בריטים שפשוט חובה לראות לאוהבי קולנוע בכלל ובריטי בפרט. (אין לי מושג אם הם קיימים ב-DVD,אבל בהחלט שווה לקחת בוידאו). הראשון הוא UNBELIEVABLE או בשמו העברי "האמת שלו תאמן" ,קומדיית-דרמה מבית היוצר של הבמאי האל הרטלי (1989). והשני NAKED "עירום" ,דרמה מבית היוצר של הבמאי מייק לי (1993). שני סרטי מאסטרפיס של במאים בריטים מעולים. ההנאה מובטחת.

שח_מט

New member
כל סרטי הארטלי מומלצים! בזמנו היינו

נוסעים עד למוזיאון ת"א להקרנות של סרטיו שלא הוקרנו בשום מקום אחר.

gofish

New member
זה תלוי

האל הארטלי הוא במאי שנוי במחלוקת. לצד סרטים מוצליחים כמו "האמת שלא תאמן" או "אמון הדדי" (שעד היום אף סרט לא הצליח לשבור את השיא של זמן ההקרנה בקולנוע בישראל (שנה וחצי רצוף!!!),אפילו לא טיטניק). יש לו גם נפילות כמו "פלירט ו"חובבנים" הנחותים. אישית,ה"אמת שלא תאמן" הוא הפיבוריט שלי מכל סרטיו,בעיקר בגלל הטקסט המדהים והדיאלוגים המרתקים בין השחקנים.

שח_מט

New member
גם הפחות טובים ומוצלחים עדיין

מעניינים מאוד אבל ראיתי ב- IMDB שיש לו כמה שלא ראיתי... הסרטים ב- DVD יצאו לאחרונה או מזמן?

A.L (boy)

New member
בילי אליוט!

הסרט הבריטי האהוב עלי ביותר, ואחד מעשרת הסרטים האהובים עלי ביותר בכל הזמנים. כיפי, אנושי, מהנה ושווה כל רגע.

למעלה