בריטני וג´סטין - נפרדו !

סנטה

New member
בריטני וג´סטין - נפרדו !../images/Emo7.gif

נכון שזה לא ממש קשור לפורום אבל זה קרה ... בריטני ספירס נפרדה מהחבר שלה, ג’סטין טימברלייק. כך מדווח האתר "אננובה". על פי הדיווחים, השניים נפרדו לפני כשבוע. חבריהם הקרובים של השניים אמרו בראיונות, כי בריטני וג’סטין בהחלט נפרדו, כשהסיבה לכך היא לוחות הזמנים הצפופים להחריד של השניים. בריטני הכחישה לאחרונה שמועות, לפיהן היא וג’סטין מתכננים להתחתן בחג האהבה (14 בפברואר), אולם חשפה כי הם מאורסים. "אנחנו רוצים להתחתן ולהביא ילדים לעולם וכל זה", אמרה בראיון בחודש ינואר. "אבל זה יקרה אולי רק בעוד 15 שנה". השניים היו זוג רשמי בשנתיים האחרונות, אבל הכירו כבר ב-1993, במסגרת ה"מיקי מאוס קלאב", שם שרו ורקדו כשלראשם מוצמדות אוזני עכבר.

Starway

New member
עכשיו...

עכשיו סוף סוף אני יכול להתחיל איתה ולשבות את ליבה... (וכמובן לקיים איתה יחסי מין סוערים לאחר מכן...)..

קליפס

New member
שניה, לנגב את הדמעה,

מתוק, הם אף פעם לא היו באמת ביחד. על יחסי ציבור שמעת ?

אוווווווווו../images/Emo123.gif

למההההה????????? עכשיו כול תעשיית המוסיקה תתפורר... שגיא אני יודעת שזה יהיה לך קשה אבל אם אתה צריך תמיכה נפשית תתקשר אלי אני יתמוך בך.. אה ודרך אגב אתה עדיין חייב לי הסברים על מה שדיברנו עליו ביום שישי!!

DreamS_HunteR

New member
תיקון טעות סנטה לה....

אם כבר קראת את הכתבה (בביפ, תפסתי אותך..) אז הייתה קורא את ההכחשה.. בריטני הייתה במסיבת עיתונאים בגרמניה לקידום הסרט החדש שלה Crossroads שד"א יהיה כאן בישראל ביום חמישי הקרוב בכל מתי הקולנוע.. והיא אמרה שהיא כמעט לא רואה את ג´סטין..ואחר כך טענו שראו אותה בבית קפה בלוס אנג´לס עם אחת השחקניות כאשר היא בוכה..ואתה מכיר את כל הצהובונים במנסחים כל דבר קטן לחדבר גדול.. בכל מקרה, בריטני הייתה אתמול ב MTV והיא לא נפרדה מג´סטין.. אל תבכה
ד"א אתה תהיה בסרט שלה?

הלוואי....

הלוואי שבריטני תתאבד בגלל זה הלוואי שבריטני תתאבד בגלל זה הלוואי שבריטני תתאבד בגלל זה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נכון אפרט? אהה שיט! אבל אז לא יהיה לנו אובר פרוטקטד אז עדיף שג´סטין יתאבד! -סיוון- אחות של נעל

סנטה

New member
לאאאאא אני פשוט חובב פופ , פופ ! ../images/Emo13.gif

ואני לא מעריץ שלה , נכון שהייתי עושה לה טובה ואתה מבין למה אני מתכוון ! אבל אני לא מעריץ שלה לא לא לא

איך אני אמשיך לחיות?../images/Emo93.gif

אני פשוט כאובה!!!! תעשיית הפופ הולכת ונכחדת!!!! איך העולם יכול להמשיך בלי הזוג המלכותי? אני אגיד לכם איך.. הוא יחייה בשקט!

לא נכון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אייש לא רק לא זה
איך נמשיך אלאה ולאן פנינו מועדות
אני לא יודעת איך אני עומדת על הרגלים אחרי הודעה כזו
רק מילה אחת

למעלה