בריטני לא תוציא יותר סינגלים?? מה קרה?

GM1988

Well-known member
ממש.

אחרי הקריעה של שני הקודמים, אין מצב

לדעתי זה לא אנושי אפילו לחשוב שהיא תעשה זאת. יש מי ששוכח שבריטני בן אדם ולא מכונה.

thisisme4

New member
אבל ברצינות, מה קורה?

היא ויתרה על האלבום הזה? מישהו יודע משהו?

אני מבינה שאם היא מופיעה כל יום כבר שלושה חודשים אז לא קל להוציא קליפ וכל זה אבל מישהו יודע מה קורה?
היא שומרת אותם לקידום פרוייקט חדש?

ממתי בריטני מוציאה רק שני סינגלים וזהו?

DCOW123

New member
לא מדוייק.

היא מופיעה סבב של הופעות, ואז יוצאת לחודש חופש.
ככה זה יהיה שנתיים (במידה ולא יבטלו לה את ההופעות)

זמן יש לה מעל ומעבר.
רצון- אין.

thisisme4

New member
אה.. למה שיבטלו?

טוב...
אבל חשבתי שאולי היא שומרת את השירים לאיזו הוצאה של בושם חדש או פרסומת כזו ואז הסינגל יעזור לקדם את זה..

Shiri from the block

Active member
בנתיים ממה שאני שמעתי המופע סולד-אאוט (זה לא אני יוצאת להגנתה, זה מה ששמעתי. אם אני טועה תתקנו אותי..)
אז בנתיים לא נראה שיש לה מקום לדאגות.

בנוגע לסינגל... אין חדש מאז הרצון שלה להוציא את Alien כסינגל... אבל לא ברור למה מחכים או אם זה יקרה בכלל..
בכל אופן חבל, כי להוציא רק 2 קליפים זה מאוד מאוד מפתיע לבריטני ספירס.
גם כשהיא הייתה מסוממת ובבית חולים היא שיחררה יותר סינגלים O_0 (תקופת בלאקאאוט)

GM1988

Well-known member
יכלו כבר להמשיך ה"עלילה" ל Break TI

והוציא איזה שיר נוסף מהאלבום, אם בריטני לא רוצה לצלם משהו.

לינה18

New member
לי יש הרגשה שהיא לא משקיעה באלבום הזה

בגלל המופע, שכבר לא אכפת לה מהאלבום, כי המופע תופס אצלה את כל הזמן הפנוי, אבל זה סתם השערה.

אני דווקא כן רוצה שהיא תוציא עוד קליפים, אבל לא יודעת אם זה בכלל משהו שעדיין אכפת לה ממנו.
דרך אגב, מה שכן, מאוד יפה לה בשיער חום!

GM1988

Well-known member
לגלות לך סוד? לא אכפת לה גם מהמופע.

אבל יש סיבות שהיא כן ממשיכה להופיע. הפעם זה גם לא דורש ממנה לעבור ממקום למקום כמו בעבר אז היא בכלל בעננים.
חבל מאד, כי ספציפית באלבום הזה היה חשק לקבל ממנה יותר.

Rud3 Boi

New member
אז למה היא מופיעה?

בשביל כסף? גם מבלי שעבוד המותג בריטני ספירס ימשיך לייצר מאות מליוני דולרים מדי שנה.
יש לה יותר כסף מחול בים.
פרסום? זה הדבר האחרון שמעניין אותה.

היא אוהבת להופיע, לתת שואו, ובמיוחד בשביל המעריצים.

GM1988

Well-known member
לא יודע למה.

אבל אני לא רואה לשקר לעצמי שהיא עדיין נהנית מהעבודה שלה, בייחוד לאורך השנים האחרונות שאני עוקב אחריה.
בעבר כתבו פה שיש לה סיבות גם לעבוד בשביל כסף אגב.
אני כן מאמין שהיא אוהבת להקליט שירים חדשים ולהיות באולפן, פה אין אפילו התלבטות, אבל כל מה שקשור להופעות - לא.

ובוא אני לא אחדש לך כלום, אבל ראית סיבה מוצדקת לחוסר קידום של בריטני השנה? ואנחנו מדברים על תקופה מעולה, אלבום מעולה, הכל טוב, אבל לא היה קידום. איך תסביר זאת, אם אתה חושב שבריטני אוהבת להופיע?
היו לה הזדמנויות לקדם נאמבר עם שיר חדש, היה לה הזדמנות ללכת לתכנית אירוח מעניינת, היה לה מה לבחור, וכל מה שהיא עשתה זה לצלם 2 וידאו - אחד בשביל לקדם את הטור והשני כדי לחרטט שיש עוד סינגל מהדיסק הזה (שבחלק מהקליפ היא גם לא צולמה אפילו. כל מה שצולם איתה היה אפשר להתחיל ולסיים ביום אחד).

וכשהגענו למופע עצמו - אין לה אנרגיה בכלל. היא ממשיכה את הקוו של "אמרו לי לבוא לפה להופיע, אז באתי, בואו ננסה ונראה מה למדתי".
זו הגישה, זו התוצאה.

ככה בריטני אוהבת את העבודה שלה היום. ראוי לשבח. דוגמה לשאר הזמרות בתעשייה.

Me4britney

New member
אתה אחד הקשקשנים הגדולים שנראו פה ....

בגלל זה אני לא טורח לקרוא את התגובות הנלוזות שלך. אתה פתטי!

Shiri from the block

Active member
נדב, די! תפסיק להשתמש במילים האלה כמו פתטי. נמאס לי לחזור על עצמי כבר בנושא הזה.

Headspace

New member
היא עברה לפרוייקט אחר

לדעתי יש סיכוי שיצא עוד שיר, אולי הם שומרים את זה למתי שהמכירות ירדו קצת או שאחרי שנה יוציאו סינגל חדש לגמרי (וישלבו אותו בהופעה) כדי לעשות עוד באזז

למעלה