בריטני מחזיקה את התעשייה על גבה?

jerri

New member
בריטני מחזיקה את התעשייה על גבה?

תמהני מה היה קורה לו בריטני שפריץ לא הייתה קיימת, האם תעשיית מוזיקת הטינאייג´רים האמריקאית היתה מתמוטטת?
שימו לב להוכחות: 1. בריטני משקמת לABC את הרייטינג אתמול בערב, לראשונה מאז תחילת עונת שידורי הסתיו האמריקאית רשת הטלויזיה ABC שלטה ברייטינג של יום שני, אחרי שבעקבות אי הצלחת הקומדיות המסורתיות שמשודרות באותה שעה (דרו קארי ושל מי השורה) למשוך קהל שידרה ספיישל עם ג´סטין טמבלייק. ג´סטין
התראיין אצל ברברה וולטרס ושם דן בנושאים לא חשובים, אבל זה לא שינה לקהל האמריקאי שמיהר להעניק לתוכנית את הרייטינג הכי גבוה לאותה משבצת כי כולם רצו לראות מה הוא יגיד על בריטני
. לאכזבת כולם, ג´סטין הודיע שהוא סיכם עם בריטני שהוא לא ידבר על מערכת היחסים בינהם. יחד עם זאת כשהוא התיישב עם ברברה וולטרס ליד הפסנתר, הוא ניגן שיר שלא נכלל באלבומו החדש שנקרא אישה איומה (Horrible Woman) וסירב לגלות אם מדובר בבריטני או לא.
וולטרס, אגב, לא שאלה אותו על הניתוח להורדת האשכים שעבר. 2. אבריל לאבין בונה את עצמה על בריטני אבריל לאבין, חיקוי צעיר ועלוב לאלאניס מוריסט, והדבר המשעמם ביותר שנראה על מסכינו מאז אברי(ל) גלעד, היא עוד זמרת קנדית מושתנת שאף אחד לא ירק לכיוונה עד שהחלה הפעוטה עם הגופיות הצמודות להביע באזני כל עיתונאי תחת כל עץ רענן את סלידתה מהבריטני. במיוחד היא מזדעזעת מלבושה החושפני של הבריטני ש -רחמנא ליצלן- מוכרת את המוזיקה שלה בעזרת סקס, בניגוד ללאבין כמובן אשר מייצת את ארגון הנזירות של אמריקה. 3. וגם פינק מוצאת שק חבטות חדש פינק, בחורה שבדר"כ אין למה ממש דברים מעניינים להגיד בראיונות, לפתע נעורה לחיים כשהנושא של בריטני מועלה. לזכותה יאמר שהיא הגדילה לעשות ותיעדה את הסלידה מבריטני עוד בשיר
וכמובן שהיא נהנתה מכל הזדמנות לתקוף את שפריץ בכל מגזין אפשרי, ואילו הסתומה רק ענתה "אני ממש לא מבינה למה היא תוקפת אותי, אני מאד אוהבת את השירים שלה". לו פינק היתה מתה, היא היתה מתהפכת בקבר. 4. וכריסטינה? בין לבין לקוחות מוצאת הכריסטינה זמן להתראיין תחת (תרתי משמע) כל מדיה אפשרית בארה"ב שם היא הפכה לסנסציה. בין קורבנותיה? נכון, בריטני. בריטני ככה ובריטני עושה ככה, ואני לא בריטני, ובריטני פונה יותר לנוער ולילדים ואני לא בתולה, ואני יוצרת וזמרת. בלעעעעה.
5. ואת מי כריסטינה שכחה? נו מי אם לא אמינם? מקבילה של בריטני בעולם הראפ כידוע אינו חוסך את שבטו מבריטני וכריסטינה (שאליבא דה אמינם מצצה לכל השכונה) ואף הודיע שלמרות שהבת שלו אוהבת להאזין לשפריץ, הוא יאסור עליה לשמוע את שיריה הנוראים. למזלה בזמן האחרון החליט אמינם להטפל דווקא למובי אז יש לה קצת שקט מגזרתו. 6. מישל בראנץ´: אני לא בריטני! תירגעי, סתומה. כולנו יודעים שלא. 7. שערוץ E! רק לא יפשוט את הרגל בחודש האחרון בריטני היתה האייטם הנסקר ביותר בערוץ. רק לשם השוואה, כמות הסיקור של הכוכבת (שלהזכירכם "נחה ופורשת") היא יותר פי 2 מהמקום השני ברשימה. 8. גם קיילי מכניסה לה אחת הסיבות שקיילי כל כך אהובה על אנשי תעשיית הבידור היא העובדה שהיא כל כך נחמדה ולבבית לכולם ולכן זה די הפתיע כשאחרי התקרית המפורסמת בבריטניה קיילי טענה שבריטני "לא תמימה" ושהיא היתה צריכה לחתום למעריצים שלה ולא לברוח. נו, טוף. 9. וויליאם אורביט מלכלך עליה ומוציא תקליט בריטני רוצה לעהוד עם המפיק ששל מדונה וויליאם אורביט. וויליאם עומד להוציא תקליט חדש וצריך יחסי ציבור. וויליאם מודיע לעיתונות שהוא לא יעבוד עם בריטני כדי שלא יצחקו עליו בתעשייה. בריטני נפגעת. למי אכפת? 10. היזהרי בריטני קוקו מאחורייך!!!!! קוקו, גורילה מגן החיות בסאן פרנסיסקו, היא בעלת אינטלגנציה גבוה מהמוצע עבור גורילות וארגון מתנדבים להגנת החיות החליט להוציא דיסק שבו היא תבצע ממיטב שיריה בשם Fine Animal Gorilla, שם קוקו, שמצליחה לחקות כמה מילים ומשפטים, מבצעת שירי פופ ובמיוחד חביבים עליה אלו של בריטני. את הכותרת הנ"ל, בוריאציות שונות, הצמידו האמריקאים לקופה, שאף תצולם לקליפ הביצוע ל"וואן מור טיים" כשהיא לבושה כמו בריטני ומבצעת את אותן תנועות ריקוד.

mprb

New member
../images/Emo23.gif

לדעתי אם לא בריטני אז הייתה מישהי אחרת! מה שמציק לי מכל מה שקראתי- ניתוח להסרת אשכים????? מתי הוא עבר כזה דבר ולמה?!

jerri

New member
בשיר החדש שלו הוא מגיע לכאלו גבהים

שאני מניח שהוא או עבר אימון אצל דוד דאור או שעבר סירוס.

jerri

New member
לא יודע, לא בדקתי ../images/Emo3.gif את התשובה לזה

יכולה לספק רק בריטני. ו..אה.. ג´נט ג´קסון. ובעצם גם כריסטינה, לא? וגם.. אה.. אליסה מילאנו? אה.. וגם כל חברי אנ´סינק, ו..אה...

בריטני היא הכי מצליחה בגלל זה

כולם מדברים עליה, אפילו ששונאים אותה רק בגלל שהיא מצליחה, אם תשאלו מישהו מי זאת בריטני ספירס אף אחד לא יגיד לכם לא, על פינק, אני בטוח שחלק גדול יגידו שהם לא מכירים אבל גם חלק גדול יגידו כן, ועל אבריל בטוח יגידו לא כי כבר שאלתי ילד אחד אם הוא מכיר את פינק והוא אמר לא הייתי בהלם אבל עכשיו אני מבין מי שלא רואה ממש MTV לא מכיר אותה

ממש לא ,רק בגלל....

שהיא לקחה הפסקה של חצי שנה והיא התמוטטה לכל אחד זה יכול לקרות אחרי 4 שנים של עבודה קשה הקליפ בויז די מצליח ורוק אנ רול לא כל כך לכל אחד יש הצלחה בקליפים וגם לא הצלחה בשירים שלהם אפילו זמרות גדולות דיוות אין להם הצלחה לפעמים עם השירים שהם מוציאים וההצלחה שלה באמת קצת ירדה אבל היא עדיין מ"ס 2 מדונה מ"ס 1

Shir Life

New member
לדעתי, היא פשוט לא יודעת לשיר!....

והנה משהו: Britney Spears´ hiatus is history. "I´ve been in the studio for a while," Spears revealed at the Neil Bogart Memorial Fund´s annual Bogart Tour for a Cure event on Monday. "I´ve written plenty of stuff. It´s really cool, really good." Spears said she took three months off after her world tour wrapped in July -- she had originally vowed to take six -- but has since been working on the follow-up to last year´s Britney. While British tabloids following Spears on a recent London trip linked her with producers William Orbit, Guy Chambers (Kylie Minogue) and Shep Soloman (Westlife), the singer would not confirm any of her collaborators. "I can´t tell you, then it won´t be cool when it comes out," Spears said. "There has been a couple [producers] overseas." Spears was honored Monday with the Children´s Choice Award for her charitable efforts, which include a namesake foundation and a performing arts camp to benefit sick and disadvantaged children. Britney also raised $1 million during her Dream Within a Dream Tour for kids affected by the September 11 attacks. "I´m very excited about tonight," Spears said. "Any time you can go to an event where it´s about giving back, that´s what it´s about." Britney´s next record likely won´t be released until late next year, though fans can keep up with the pop princess through "Staged," a book and DVD due out later this month. -- Corey Moss (MTV.com)

RIP CURL1

New member
את יכולה להסביר לי בקצרה מה כתוב

בהודעה כי אני דפוק באנגלית

Shir Life

New member
בקיצור: ההפסקה נגמרה.

ובריטני מספרת שהיא קליטה כמה שירים, שיופיעו באלבום חדש, שיצא בסוף שנה הבאה כנראה... זה בערך זה...

סתכלו מי אולי ייצג אותנו באירויזיון

אייל גולן, זהבה בן, אייל שחר ("היי-פייב"), טיפקס והצמד שלומית אהרון ויבגני שפובלוב. אחד מאלה

jerri

New member
כולם זמרים אלף-אלף! ממש בא לי

להתחיל לעשות מבצע התרמה לערוץ 1 המסכנים. הם כל כך מפחדים שנזכה בטעות ואז הם יצטרכו לממן אירויזיון בארץ שהם עושים ככל שביכולתם כדי שנפסיד..

mandy

New member
לדעתי,

סיגל שחמון צריכה לייצג אותנו!! כן כן, היא שרה

Snitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo186.gif

אבל כששאלו את פינק למה היא משמיצה את בריטני, היא ענתה בתמיהה "אני לא משמיצה את בריטני בכלל, אלא להפך! מי שאומר שהשמצתי אותה בכלל לא הקשיב למילים של השיר!" כך שאני לא בטוחה שגם היא הצטרפה להשמצות

למעלה