בריטני מחזיקה את התעשייה על גבה?
תמהני מה היה קורה לו בריטני שפריץ לא הייתה קיימת, האם תעשיית מוזיקת הטינאייג´רים האמריקאית היתה מתמוטטת?
שימו לב להוכחות: 1. בריטני משקמת לABC את הרייטינג אתמול בערב, לראשונה מאז תחילת עונת שידורי הסתיו האמריקאית רשת הטלויזיה ABC שלטה ברייטינג של יום שני, אחרי שבעקבות אי הצלחת הקומדיות המסורתיות שמשודרות באותה שעה (דרו קארי ושל מי השורה) למשוך קהל שידרה ספיישל עם ג´סטין טמבלייק. ג´סטין
התראיין אצל ברברה וולטרס ושם דן בנושאים לא חשובים, אבל זה לא שינה לקהל האמריקאי שמיהר להעניק לתוכנית את הרייטינג הכי גבוה לאותה משבצת כי כולם רצו לראות מה הוא יגיד על בריטני
. לאכזבת כולם, ג´סטין הודיע שהוא סיכם עם בריטני שהוא לא ידבר על מערכת היחסים בינהם. יחד עם זאת כשהוא התיישב עם ברברה וולטרס ליד הפסנתר, הוא ניגן שיר שלא נכלל באלבומו החדש שנקרא אישה איומה (Horrible Woman) וסירב לגלות אם מדובר בבריטני או לא.
וולטרס, אגב, לא שאלה אותו על הניתוח להורדת האשכים שעבר. 2. אבריל לאבין בונה את עצמה על בריטני אבריל לאבין, חיקוי צעיר ועלוב לאלאניס מוריסט, והדבר המשעמם ביותר שנראה על מסכינו מאז אברי(ל) גלעד, היא עוד זמרת קנדית מושתנת שאף אחד לא ירק לכיוונה עד שהחלה הפעוטה עם הגופיות הצמודות להביע באזני כל עיתונאי תחת כל עץ רענן את סלידתה מהבריטני. במיוחד היא מזדעזעת מלבושה החושפני של הבריטני ש -רחמנא ליצלן- מוכרת את המוזיקה שלה בעזרת סקס, בניגוד ללאבין כמובן אשר מייצת את ארגון הנזירות של אמריקה. 3. וגם פינק מוצאת שק חבטות חדש פינק, בחורה שבדר"כ אין למה ממש דברים מעניינים להגיד בראיונות, לפתע נעורה לחיים כשהנושא של בריטני מועלה. לזכותה יאמר שהיא הגדילה לעשות ותיעדה את הסלידה מבריטני עוד בשיר
וכמובן שהיא נהנתה מכל הזדמנות לתקוף את שפריץ בכל מגזין אפשרי, ואילו הסתומה רק ענתה "אני ממש לא מבינה למה היא תוקפת אותי, אני מאד אוהבת את השירים שלה". לו פינק היתה מתה, היא היתה מתהפכת בקבר. 4. וכריסטינה? בין לבין לקוחות מוצאת הכריסטינה זמן להתראיין תחת (תרתי משמע) כל מדיה אפשרית בארה"ב שם היא הפכה לסנסציה. בין קורבנותיה? נכון, בריטני. בריטני ככה ובריטני עושה ככה, ואני לא בריטני, ובריטני פונה יותר לנוער ולילדים ואני לא בתולה, ואני יוצרת וזמרת. בלעעעעה.
5. ואת מי כריסטינה שכחה? נו מי אם לא אמינם? מקבילה של בריטני בעולם הראפ כידוע אינו חוסך את שבטו מבריטני וכריסטינה (שאליבא דה אמינם מצצה לכל השכונה) ואף הודיע שלמרות שהבת שלו אוהבת להאזין לשפריץ, הוא יאסור עליה לשמוע את שיריה הנוראים. למזלה בזמן האחרון החליט אמינם להטפל דווקא למובי אז יש לה קצת שקט מגזרתו. 6. מישל בראנץ´: אני לא בריטני! תירגעי, סתומה. כולנו יודעים שלא. 7. שערוץ E! רק לא יפשוט את הרגל בחודש האחרון בריטני היתה האייטם הנסקר ביותר בערוץ. רק לשם השוואה, כמות הסיקור של הכוכבת (שלהזכירכם "נחה ופורשת") היא יותר פי 2 מהמקום השני ברשימה. 8. גם קיילי מכניסה לה אחת הסיבות שקיילי כל כך אהובה על אנשי תעשיית הבידור היא העובדה שהיא כל כך נחמדה ולבבית לכולם ולכן זה די הפתיע כשאחרי התקרית המפורסמת בבריטניה קיילי טענה שבריטני "לא תמימה" ושהיא היתה צריכה לחתום למעריצים שלה ולא לברוח. נו, טוף. 9. וויליאם אורביט מלכלך עליה ומוציא תקליט בריטני רוצה לעהוד עם המפיק ששל מדונה וויליאם אורביט. וויליאם עומד להוציא תקליט חדש וצריך יחסי ציבור. וויליאם מודיע לעיתונות שהוא לא יעבוד עם בריטני כדי שלא יצחקו עליו בתעשייה. בריטני נפגעת. למי אכפת? 10. היזהרי בריטני קוקו מאחורייך!!!!! קוקו, גורילה מגן החיות בסאן פרנסיסקו, היא בעלת אינטלגנציה גבוה מהמוצע עבור גורילות וארגון מתנדבים להגנת החיות החליט להוציא דיסק שבו היא תבצע ממיטב שיריה בשם Fine Animal Gorilla, שם קוקו, שמצליחה לחקות כמה מילים ומשפטים, מבצעת שירי פופ ובמיוחד חביבים עליה אלו של בריטני. את הכותרת הנ"ל, בוריאציות שונות, הצמידו האמריקאים לקופה, שאף תצולם לקליפ הביצוע ל"וואן מור טיים" כשהיא לבושה כמו בריטני ומבצעת את אותן תנועות ריקוד.
תמהני מה היה קורה לו בריטני שפריץ לא הייתה קיימת, האם תעשיית מוזיקת הטינאייג´רים האמריקאית היתה מתמוטטת?