בריטני ספירס העתיקה מטיירה!!!

iqiqiq

New member
בריטני ספירס העתיקה מטיירה!!!

האלבן החדש של בריטני ספירס "קרקס" יוצא בקרוב ובאתר של בריטני ספירס היא פרסמה כמה תמונות מתוך האלבום שלה... אני מסתכל על התמונות שלה ופתאום אני רואה תמונה שהפוזה של מוכרת לי מאיפה שהוא ואז נזכרתי שטיירה יש תמונה עם אותה פוזה ופתאום קלתטי שזה בעצם אותו גוף! בריטני ספירס העתיקה מהתמונה של טיירה את הגוף שלה והחליפה אותו עם הראש שלה בפוטושפ! תשימו לב בתמונה של בריטני יש להם את אותם שרירי רגליים אותו פס של החזה ובוא לא נתחיל לדבר על אותם בגדים או הפוזה...התמונה הזאת אחת על אחת שווה לשנייה... אין מצב שזה צירוף מקרים!!

התמונה היא באמת אחד לאחד, ואני בדיוק

חשבתי גם כן, שזה כאילו מישהו בפוטו שופ שם את הפנים של בריטני על הגוף של טיירה, כי זה באמת אחד לאחד.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif מה שמדאיג אותי זה..

למה הגוף של טיירה נראה הרבה יותר טוב על הפנים של בריטני?! ונו,אין מצב שהיא כ-ז-א-ת סתומה.בטוח היא אישרה לה,או משהו,לא?!
XXXD

iqiqiq

New member
אז למה התמונה הזאת נמצאת באתר הרשמי שלה?

אז למה התמונה הזאת נמצאת באתר הרשמי שלה? http://www.britneyspears.com/2008/10/bfm_enlarged/enlarged-brits_pics_a_world_of_personas_1.php?bfm_index=77&bfm_page=8

היא לא העתיקה.. זה מעריץ עשה את זה

החברה של JIVE של התקליטים הוציאה הודעה לתקשורת שזה זיוף.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אחדדד הדברררררריםםם איזההה קטעעעעע חחחחחחח רקק חבללל שבריטנייי נראיתת פיי מאה יותרר טובב מטיירההה כמהה שזה עצובב חחחח והתמונהה של בריטניי 100ממתתת זהה נראהה כמו תמונהה מהפוטושוטט הקרקסס של עונההה 7 XDD ג=ד=ו=לללללללללל

../images/Emo6.gif תמונתתת הקרקסס שלל בריטניייי

אחתת התמונותתת היפותתתתתת בתולדותתת הטופפ מודללל הבאההה חחחחחחחחחחחחחחח LOLLL

אנייי מציעע לבריטניייי שתשיםםם

בפוטושוופפ תראשש שלהה על תמונתת הקרקסס שלל מלרוווווווזזז תמונההה יותררר אלוהיתתת מזהה לאלבוםםם שלהה ויותרר מתאימהה היאא לא תמצאא בחיייםםם אוו אפילווו עלל לוחמתת השווריםםם של יוג'ינההה המדהימהההההההה זהה גם נראהה קרקססס ואלוהייייי סגידהההההההההה לתמונהההההההה @@@

למעלה