בריטפופ anyone?

בריטפופ anyone?

להקת הבריטפופ\רוק בריטי הכי טובה בגלקסיה? אני אומר: Shed Seven + Stone Roses

a white swan

New member
קשה לי לומר

כי רוב הלהקות שאני אוהבת באו משם רדיוהד או הסמית´ס..או פאלפ.. טוב אני אפסיק עכשיו.

*Jeane*

New member
Suede

השנים המוקדמות בלבד. סמית´ס,בלר ורדיוהד. טוב נו גם פאלפ ומאניקס... אוף --גם סטון רוזס...:) וכמעט התפלק לי שי נובלמן ... איזה איש יקר.

שי נובלמן בהחלט איש יקר

ובלר יותר ראויים מהסטון רוזס, לדעתי, כי הקריירה שלהם יותר ארוכה, והם הוציאו יותר מאלבום אחד שייזכר לדורות. לא יודע, משום מה כל הרעיון של להוציא אלבום אחד מופתי ואז לצאת לפנסיה קצת לא נראה לי. אם לא בלר, הייתי נותן את התואר לסמית´ס. אני פשוט אישית מעדיף את בלר, אבל הסמית´ס בהחלט ראויים. המאניקס קצת יותר מדי דכאוניים בשבילי, ובכל אופן, בלי ריצ´י זה לא זה. פאלפ? להקה לא רעה בכלל, אם כי אני לא מכיר כל כך את האלבומים המוקדמים, לפני His n´ Hers. אז זה בלר, ואם לא בלר, אז סמית´ס או פאלפ אולי. זו דעתי.

polyethylene

New member
radiohead מאז ומעולם...

ואז יש לי את ballroom

נותר רק לקוות

שהאנשים שמציינים את בלר כלהקת הבריטפופ הטובה ביותר, מכירים את הלהקה גם מעבר לסינגלים המצליחים שהוציאה, כמו Country House, The Universal, Parklife, Boys & Girls ו-Song 2. לא שאני לא מסכים עם הבחירה, אבל עדיין.

ענבל מ

New member
אני מכירה. הם באמת טובים.

ובנוגע לשאלה שפותחת את השרשור- אני אישית לא אוהבת לתחום מוסיקה בהגדרות שונות, אז לרוב אני מתעלמת מהגדרות כאלה או אחרות (או שאני בכלל לא יודעת למי בדיוק הכוונה). במקרה של בריטפופ/בריטרוק, אני מעדיפה יותר את הסמית´ס, הסטון רוזס ורדיוהד. ענבל, בהודעה ראשונה בפורום

אז ברוכים הבאים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif../images/Emo45.gif

ובנוגע לשאלה: רדיוהד, סוויד, פאלפ.

באמת ברוכה הבאה! ../images/Emo140.gif

ואני מסכים איתך, גם אני מעדיף להימנע מהגדרות כשזה נוגע למוסיקה. אלטרנטיבי, לא אלטרנטיבי, פסיכדלי, לא פסיכדלי, מה זה משנה, כל עוד נהנים מהמוסיקה?

למעלה