בריכה במודיעין

הוביטית

New member
בריכה במודיעין

איפה יש במודיעין או בסביבה הקרובה ביותר בריכה שאפשר להכנס אליה עם כרטיסיה ולא צריך לעשות מנוי. תודה

איפה ? איפה ?

גם אני אשמח לדעת, אם משהו יודע ואם לא עם כרטיסיה, אז בריכה שאפשר לעשות מנוי רק לבריכה ולא לקאנטרי שלם

ורדה 1

New member
הי הוביטית כן, כן זו אני, אותה ורדה רק עם כינוי אחר... יש בריכה פרטית ברח' נחל עיון. הם מוכרים כרטיסיות רק למי שהם מכירים. בעלי מכיר שם מישהו ואולי אצליח להשיג לנו כרטיסיה. אם כן אנסה לבדוק גם בשבילכם. זה יוצא ממש זול - נדמה לי ש-20 ש"ח למבוגר לפעם. ורדה

Roobie

New member
יש באזור (רדיוס של 10-15 דקות) ב...

אחת בנווה-שלום, הישוב היהודי-ערבי באזור לטרון... ועוד אחת בכפר דניאל, איפה שפארק-הקופים... גם אם זה לא כרטיסיות, המנויים שם זולים במיוחד, ממש לא מתקרב למחירים השוחטים של פארק המים ברעות או ההולמס-פלייס במודיעין...

אנחנו הולכים לאחת משתי בריכות

או לבריכה בכפר דניאל (ליד גימזו - צומת בן-שמן) אפשר להיכנס לבריכה בכניסה חד-פעמית, עם כרטיסיה או מנוי. כניסה באמצע שבוע עולה 35 שח' ובסוף שבוע 40 שח' גם לילדים מגיל שנתיים ומעלה. כרטיסיה של 12 כניסות לאמצע שבוע עולה 350 שח' ולסוף שבוע 400 שח'. אחלה של בריכה ! או שאנחנו נוסעים לבריכה במעלה החמישה (מעל אבו-גוש) שם הכניסה קצת יותר יקרה אבל ילדים משלמים רק מגיל 3 כך שעבורנו זה משתלם. גם יופי של בריכה.

למעלה