בריכות בוץ

בריכות בוץ

כן, כן, זה מה שהילדים שלי עשו היום.... היה פה חם כ"כ אז ישבנו בחצר עם גיגיות מים, אבל הם משום מה התעקשו להוסיף אדמה, ואח"כ התחילו להתמרח בבוץ
אם הסלולארי שלי לא היה כ"כ מאותגר, הייתם רואים עכשיו פרסומת לים- המלח....
(יעני ל"בוץ המינראלי" המפורסם...
) אתמול היינו בהפנינג חמוד מאוד עם תצוגת טרקטורים ענקית שהילדים יכולים לעלות ולהכנס, טרמפולינה, רכיבה על חמורים, ליטוף גדיים ("חד-גדיא")ומכרסמים שונים,"רכבת" שמסיירת במושב (טרקטור שמחוברים אליו עגלות רבות של תבואה עם ספסלי ישיבה בתוכם), אופניים משפחתיות וכדו'. היה מעולה! מה אתם עושים בימים אלו?

שרונס21

New member
מאחר וכ``כ חם...

עושים על האש אצל אחותי במקום ביער בן שמן.דברים משתנים...

שרונס21

New member
בעלי המסכן...

הוא וגיס נוסף היחידים שיודעים לנפנף.בעז``ה,כל המשפחה בדרך מכל קצוות הארץ...

שרונס21

New member
גם אני תמיד אכולת קנאה

במשפחות שקרובות אחת לשניה... אצלנו איחוד שכזה מתרחש אחד לכמה חוד`...

כמה אתם מונים?

אני סתם מתלוננת, בשבת-חג היינו עם כל המשפחה שלי ועם כל המשפחה שלו (לחוד כמובן), אבל לבלות יחד בעל-האש זה לגמרי אחרת, נכון?

שרונס21

New member
אנחנו 6 אחים.מאד מאוחדים.

בד``כ נפגשים שבתות אצל ההורים ולא יותר מ-3 אחים,כדי לא להעמיס.על האש-זו ההזדמנות להפגש כולם.היה מדהים!

אנחנו

שלשום הייתי בהתנדבות שלי ב"עזר מציון", אתמול התפננו בבית והיום היינו בירושלים במוזיאון ארצות המקרא ואחר כך נסענו לבקר קרובת משפחה שגרה בגבעת מרדכי. מחר? נראה לי ששוב בבית ולחג ניסע לאחותי וגיסי בנוף איילון. סתם משהו שקשור להתחלת ההודעה שלי שרציתי לספר כאן כבר מזמן: היה לנו ערב הוקרה למתנדבי "עזר מציון" שבמסגרתו חולקו תעודות הוקרה לכמה מתנדבים ואני ביניהם. אז ברור שאני לא מתנדבת בשביל תעודה אבל, זה כיף לדעת שיש מי שמעריך את מה שאני עושה שם.

את פשוט ../images/Emo47.gif אמיתית ../images/Emo70.gif

אני בטוחה שאת ראויה לכל ההוקרה שבעולם
ושמחה לראות אותך פה שוב איתנו

אשרייך ואשרי חלקך

עלייך ועל כמוך נאמר "וכל מי שעוסקים בצרכי ציבור באמונה הקב"ה ישלם שכרם וכו' וישלח ברכה והצלחה בכל מעשי ידיהם" אמן כן יהי רצון...

למעלה