בריכות לפעוטות

בריכות לפעוטות

אשמח לשמוע איפה יש באזור המרכז (גבעתיים, ר"ג, ת"א) בריכות לפעוטות - כאלו שמופרדות מהבריכות לגדולים (הכוונה שלי לבריכה עצמאית ולא לחלק המים הרדודים בבריכת הגדולים) וגדולות למדי (לא בגודל של שלולית). היה לנו נסיון מאד מוצלח בשבתך, במסגרת נופש, ואני רוצה לשחזר אותו בימי הקיץ החמים. תודה.

anat30g

New member
זהירות../images/Emo18.gif

ברכות לפעוטות הן חממה לחיידקים ומסוכנות יותר מברכות רגילות - בשל תכולת הכלור הנמוכה, הנטיה של פעוטות לעשות צריכים במים והנטיה שלהם לשתות את המים. - כל הפרשה לתוך המים מחייבת לסגור את הברכה ולהחליף את המים. שלא לדבר על שאננות של הורים ליד ברכות לפעטות והמחשבה שבמים רדודים אי אפשר לטבוע.

אצלנו בברכה בקראון יש בריכת פעוטות

ואני כל כך מחכה כבר שהעונה תפתח. הברכה נהדרת. הם מחליפים מים כל יום כיוון שהיא קטנה כל כך. המים בשיא הגובה לא עוברים את ה-60 ס"מ. המים נורא קפואים (קחי לתשומת ליבך). אבל הילדים אוהבים את זה ואחרי כמה דקות מתרגלים. בואי לנסות אם את במרכז ותראי בעצמך. אני חושבת שהעונה אצלנו כבר בפתח משהו אחרי יום העצמאות וקרוב לחודש מאי.

אפשר לקבל עוד פרטים על הבריכה

בקראון? זה מועדון שחיה יש גם חדר כושר וחוגים? איפה זה? כמה זה עולה? תודה

כן יש גם מועדון כושר.

אני לא יודעת כמה ילדים יש לך אבל המחירים ממש זולים יחסית לקאנטרי קלאב. אין לי את זה מול העיניים כרגע אני רק זוכרת שלזוג + 3 ילדים לכל העונה עולה 2130 ש"ח. לזוג + 2 ילדים 1690 ש"ח. מעבר לזה תצטרכו להרים לשם טלפון ולברר גם את הטלפון אין לי כרגע. הבריכה ממוקמת ממש בכניסה לקראון אם באים מכיוון האוניברסיטה של בר-אילן. נכנסים בכניסה השניה ימינה עוברים את תחנת האוטובוס הראשונה. אם את באה עם רכב פרטי חפשי חניה (אבל אל דאגה יש בשפע באזור) נכנסים לרחוב קטן וגם בו יש המון חניה ועולים במדרגות - יש מעלון גם לעגלות ילדים ומגיעים לבריכה. אפשרות נוספות להכנס למגרש חניה גדול יותר של בית הספר מרח´ פנקס. אולי אני עוד אזכה לראות אותך בבריכה. אני הולכת בד"כ בשבתות ובימי שישי. אני חושבת שיש להם גם חוגים לנשים ליד מועדון הכושר וכמובן לגברים, כי יש עוד חדר מקורה עם שטיח ומתקנים והמון מזרונים. (זה מה שראיתי בעונה שעברה). במקום יש 3 ברכות. אחת גדולה מרכזית, אחת קטנה לפעוטות שבה כמו שכתבתי בהודעה הקודמת, ואחת נוספת לשוחים או למי שרוצה לשחות ולידה יש מלתחה. יש במקום מדשאה קטנה שבה אפשר לשבת תחת מטריות ענקיות עם שמיכה או עם כסאות. יש במקום מזנון קטן עם גלידות וכו´. זהו לפרטים נוספים - בקשי ב-144 את הטלפון ותבררי. אנחנו מאד אוהבים אותה. איריס והנסיכות.

זה נקרא קאנטרי קלאב קיראון?

ובהחלט יש סיכוי שתראי אותנו כי אני דיי בונה על הבריכה לאחרי צהריים בקיץ ולשישי שבת

לא אין לנו קאנטרי קלאב בקראון

זה בריכה רגילה בהחלט ואנחנו כל קראון נורא אוהבים אותה בשבתות ובימי שישי היא מפוצצת אבל תגידי מתי אתם מגיעים ונשתדל לתאם שהילדים יכירו, למה רק בפורום?

יש גם בבריכת נווה עוז בפתח תקוה

בריכה קטנה, אבל לא קטנה מדי, המים מוחלפים כל יום, היא מקורה (שלא כמו הבריכה הגדולה שם) ומאוד מאוד מקפידים על הגיינה (מקפידים על חיתול ים וכו´). והצ´ופר הגדול מבחינת שירה - יש לה שם חברות.....

אנחנו הולכים לקאנטרי נוה אביבים

יש בריכת פעוטות נפרדת, לא ענקית אבל יש מגלשה באמצע. אף פעם לא התעניינתי מתי מחליפים את המים אבל אני בטוחה שאפשר לברר. יש גם חוגים ושאר ירקות. אנחנו הלכנו בשנה שעברה לקורס "שחיה" שהיה בבריכת הגדולים והיה נחמד (אם כי קצת קר).
שירלי

למעלה