ברים בשנז'ן - עדכון קצר

A Wang

New member
ברים בשנז'ן - עדכון קצר

ככה, אני קופץ מהפורום האחר לפורם תפוז, כדי לעדכן על כמה ברים שהייתי לאחרונה בשנז'ן. V-BAR - הבר של המערביים בשנז'ן, במלון ונציה בNANSHAN. מקום נחמד, עם מרפסת מדהימה וענקית, הופעה LIVE והמון מערביים. המון BLACK GUYS וכפועל יוצא, קופצני. נחמד אם כי האווירה קצת המונית ואבודה (אולי בגלל התקרה הגבוהה כמו בכנסייה). COWBOY בר - בר סבבה לסיים בו את הערב, אחרי שהמקומות האחרים נסגרים. היפ הופ קליל וקצת לטיני ב-4 בבוקר יביאו אתכם פיזית קרוב יותר למי שכיוונת אליו/ה באותו ערב... יש גם זרים, אבל פחות (אולי בגלל השעה) FACE קצת מנחוס לאחרונה. צפוף ולא מתרומם הערב. האולם של ההויפ הופ נסגר מ-ו-ק-ד-ם מידי ואנשים כל הזמן מסתובבים ממקום למקום שם תווך מעיכת כפות הרגליים שלך ודחיפות. דיי!! שיגעתם אותי!! CALSS - למרות שנסגר ב-2:00 המקום טסססס...לוהט!! אנשים מעוצבים (יחסית), הרוב סינים כמובן. מוזיקה סבבה. אווירה סבבה. TRUE COLORS DONGMEN - יש כמה סניפים לבר הזה. בDONGMEN המקום פשוט מצוין. יש גם אולם עם מוזיקה חייה (הלו הלו, להקות סיניות, לא להתרגש). כיף לשבת חבר'ה. יש גם דיסקו (מה זה "דיסקו"?? כזה 70'S-אייטיס. מישהו יכול לתת לי שם אחד למקום שרוקדים שם...) כשנמאס לשבת. ויש בר, כדי שתוכל "לשבת על הבר" וגם סנוקר להתערבויות... YES - בר לסינים שבינינו. זמרים, קריינות, משחקים והתערביות על הבמה. ללא מערביים, אבל נחמד לחובבי הקוביות. שמעתי על ה-U-BAR, עוד לא הייתי. שבוע הבא. את מה שכחתי?

למעלה