|ברימבאו| היום זה קורה

ailag

New member
|ברימבאו| היום זה קורה

היום זה היום בו אהפוך מנער לגבר. ארר, *אהמ*, מה שהתכוונתי להגיד.. היום (שבת) יהיה הבטיזדו ואני מקבלת ירוק
גאטו - in your face! :) עד כה התלהבתי, ואני תוהה אם להמשיך להתכונן (ל'הופעה' קצרה שתכלס תיראה אותו הדבר גם אם אתאמן מעט וגם הרבה) (וחבל להתאכזב) אבל לפחות מה שזה גרם זה שהגעתי לאימונים שלושה ימים רצוף (!) ובלי קשר לבטיזדו זה היה נחמד. נראה לי שצריך להפסיק לנתח את זה ככה. אה, ויש כבר מכנסיים גם בלי סמל וגם עם. ואלפקה שולתת.

surpresa

New member
מזל טוב ../images/Emo65.gif../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif

הבטיזאדו זה אחד הארועים היותר כיפיים שחוויתי (גבעתיים שולטת) ,אין מה לנתח , והעיקר זה פשוט להנות (ולנסות להתחמק קצת לפני שמפילים אותך בפעם הראשונה). נתראה היום...

ailag

New member
נ.ב.

סופרזה הזכיר לי אבל זה לא ספציפית אליו - מי שבא, שיגיד שלום :) לא נעים לי כשאנשים מכירים אותי בפנים ואני לא מכירה אותם.. וחוצמזה, זה נחמד להכיר - אני כבר בשוונג, אחרי שפגשתי את bodinho מהפורום השכן ביום חמישי ואת טרטר שקפץ לביקור בהודה שלנו ביום שישי. (וואי, קשה לעשות שיעורים ביום של בטיזדו)

ToryMaster

New member
../images/Emo47.gif

חשבי עם עצמך, אם להתאמן עוד קצת אפילו עם עצמך יחזק לך את הביטחון, אז זה שווה את זה. [הילדה הקטנה שלי מתבגרת
]

jennie 00

New member
מזל מזל טובבבב

וואי את תלמידה של עידן? סחטיין .. אני יהיה היום בבטיזאדו שלכם אז :] בהצלחהההה

ToryMaster

New member
הופה!

due to אירוע משפחתי ואזכרה ישובית אין באפשרותי להגיע לבטיזאדו, אני מכניסה אותך בזאת לצוות שאחראי שתהיה תמונה של גליה שאוכל למסגר ולתלות מעל המחשב
תודה :p

ailag

New member
אחותי באה עם מצלמת וידאו../images/Emo46.gif

שעדיין לא הצליחו להפעיל. צריך לדבר עם האנשים בהודה שלא יתנו לה להתקרב. או להגיד להן שתהיה חניה אז שלא ילחצו בזמן (לא תהיה שם שום חניה! אפילו לאימונים לפעמים צריך להסתובב כדי למצוא, והאימונים הם עם הרבה תיכוניסטים חסרי רשיון) (טוב, שתצלם, המשפחה שלי לא קולטת שאמנם התקדמתי הרבה אבל בפז"מ כזה המשחק עדיין לא מרשים במיוחד..) (האמת שזה יותר בשביל המשפחה שבארה"ב וכל זה) יאללה, נמסגר לך תמונה שלי באמצע סלטה.

PureTemptation

New member
מייזל טוב יקירה..../images/Emo13.gif

בהצלחה, תשברי רגל..
ולא באופן הפיזי כן..?

ailag

New member
מפילים אותי בסוף

ואני לא טובה בליפול לקדה ג'י קווטרו! (אם כי יש לי נסיון לא רע בליפול סתם באימון) מקסימום נעשה מפגש פורום בבית חולים. למה אני עונה בפורום במקום להכין את הממ"ן למחר?

PureTemptation

New member
הא נכון, בטיזאדו.

צעירה
היה כייף? נהנית? לפחות לא חטפת מכה חזקה בטוסיק?
מה שלא הורג מחשל, אני אומרת.

ailag

New member
לא הפילו אותי ../images/Emo3.gif

רק בהתחלה (איפה המסמיק של מסנג'ר?) דוקא לפני זה אמרתי לה שאני קצת לחוצה.. תמיד יש לי פרפרים בבטן מדברים כאלו, אפילו בדברים כמו בטיזדו שבאמת יכולתי רק לעשות ג'ינגה חצי דקה וזה לא היה משנה. אפילו אם לא הייתי צריכה לשחק אלא רק לקום ולקבל חגורה. אז היא אמרה שהיא לא תפיל אותי חזק.. ועניתי לא-לא-לא, תפילי חזק בלי רחמים :p נו, אם כבר אז כבר.. (אחר כך מסתבר שברחתי טוב מההפלות, אבל אולי היא ריחמה עליי. לוידעת. לא מרחמים על צעירים, מה זה!) זה נחמד.. אמנם זה כולה צבע וחגורה וגם אף אחד לא בא בבגדי קפוארה לאימונים, וגם בטקס התפלאתי על אנשים שגיליתי מה צבע החגורה שלהם וזה לא הלם את הרמה שלהם (לכאן ולכאן, משמע זה לא אומר כזה הרבה) אבל עם זה שאני מרגישה שתפקדתי טוב בזכות עצמי ולא הייתי שוב "הילדה הגרועה בספורט שמעבירים רק כדי שלא תרגיש רע" (הייתי תמיד גרועה בצורה קיצונית, גם כי ככה אני וגם בגלל מורים גרועים) אז כן יש משמעות לסמליות הזאת של מעבר מדרגה ראשונה. עוד כמה זמן אני כל כך צוחקת על עצמי על ההודעה הזאת, או לחלופין בטח אתחנן שימחקו :)

PureTemptation

New member
כל הכבוד..../images/Emo13.gif

אממ מצטערת אבל הפריע לי משהו, אתם לא באים בבגדי קפואירה לאימונים? :O מצטערת, קשה לי עכשיו...:S

ailag

New member
ובבטיזדו כולנו היינו עם חולצה שחורה של CDO

מוהאהאהאהא! יש לי מכנסיים לבנות בכלל רק מיום רביעי האחרון (אלפקה!), ואני מתאמנת מיוני.

PureTemptation

New member
הא אוקיי....

אממממ, טוב. סתם פשוט יש לי את המודל שלנו בקשר לתלבושת באימונים ובטקסי בטיזאדו/אליפויות, אז קצת מוזר לי מה שאמרת, אבל מילא. בכייף שלכם...

ailag

New member
בלה, היתה לי הזדמנות

להכנס בהם, משמע להפיל אנשים, גם בבטיזדו עצמו וגם במשחק לפני.. אבל אני נחמדה מדי ורק מסמנת :( אמרתי לעצמי שהפעם אני גם אפיל ובסוף לא.. היה יכול להיות מגניב

למעלה