ברינגר מזייפים ?

ברינגר מזייפים ?

היי חברים אני ממש לפני קניית הפלטה הראשונה שלי. אני קונה שני פיוניר 100 אבל מיקסר.....בעיה חשבתי לקנות פיוניר 300 אבל הוא יקר בשבילי. אז החלטתי על ברינגר 700 או 400, אבל אז מישהו אמר לי להתרחק מברינגר- בעיקר בגלל שהם מזייפים בקריאת הbpm. זה נכון ???? הברינגר מזייפים בקריאת המהירות ? כי אם כך- אי אפשר למקסס איתם כמו בן אדם.... אנא עיזרו לי ! תודה

דור דקל

New member
תשובה

א. המיקסרים של ברינגר מצויינים ב. מי משתמש ב-bpm counter? תלמד לתקלט לפי האוזן

mb13

New member
מסכים עם ב אבל לא עם א

אני מתקלט יותר מ10 שנים ובחיים לא השתמשתי בBPM COUNTER הדגמים הספציפים האלה לדעתי ממש לא טובים תתרחק ל2 חבירים שלי היה אותם וממש רצו לזרוק אותם לפח......

תודה על התגובות...

אבל אני תקליטן מתחיל ממש .... ולפיוניר 300 אין לי כסף... אמרו לי שהאלטרנטיבה אלו הברינגר 400 או 700. אם אתה טוען שהם חרא מיקסרים..יש לך המלצה על מיקסרים אחרים באותו מחירים ? 1500-1700 שקל ? תודה תודה

mb13

New member
האמת

שלא....עדיף להשקיע עוד אלף או אלפיים ולהיות שקט

TheBeach

New member
אני חושב שבהרינגר 700 הוא אחלה

מיקסר וזה מצויין לDJ מתחיל רק שאני לא בטוח לגבי המחיר שלו... מיקסר של ג'מיני הוא גם מצויין ל DJ מתחיל והמחירים ממש לא גבוהים וה BPM תלמד למקסס לפי שמיעה ולא לפי נתונים!!!

dj kobkob

New member
ברינגר=סחורה סבירה במחיר נמוך

לפני חודש התקלקל לי vmx300 של ברינגר שלדעתי הוא הדגם הכי טוב!! שלחו אותו לתיקון ובעל החנות העדיף לתת לי אחר{מאותו הדגם כמובן} בחינם אני חושב שעשיתי צעד חכם ששידרגתי לDJM400 של פיוניר כי לא בא לי קילקולים אבל אני ממש ממליץ על הvmx300 בתור התחלה ואם בכל זאת החלטת לא לקנות ברינגר אז תמיד יש משומשים במצב טוב צריך להבין לפני שקונים וצריך לחפש טוב יש מציאות!!! שיהיה בהצלחה אם יש לך שאלות או בקשות תשאל האנשים פה מבינים

Dj Sky

New member
בולשיט

ברינגר זאת חברה אומנם זולה אבל מצויינת עם סאונד נהדר ובדרך כלל גם מדייקת ב BPM אני בעד ברינגר

למעלה