בריקה מזוייפת? המחיר נראה מפתה, אך כיצד ניתן להבחין האם מדובר בזיוף?
D duvdevanim New member 27/1/14 #3 למה מזוייף? זה המחיר שלה באיטליה.. רק שים לב שהמשלוח הופך את הסכום הכולל לקרוב ל 250
D DSP New member 27/1/14 #4 למה מזוייף? מפני שניתן למצוא אותה גם באתרי מכירות סינים למשל Aliexpress. http://www.aliexpress.com/item/Bial...offee-pot-Express-coffee-maker/822825295.html
למה מזוייף? מפני שניתן למצוא אותה גם באתרי מכירות סינים למשל Aliexpress. http://www.aliexpress.com/item/Bial...offee-pot-Express-coffee-maker/822825295.html
dimab Member 29/1/14 #5 לדעתי בימינו אנו גם הבריקה ה"מקורית" מיוצרת.. ...בסין - כך שייתכן מאוד שגם זאת "מקורית".
D DSP New member 29/1/14 #6 לדעתי ארץ הייצור של הבריקה היא רומניה לפחות כך מופיע על אריזה של בריקה מקורית, לכאורה.
K knappertsbusch New member 29/1/14 #7 נכון לעכשיו, כן. בעבר יוצרה באיטליה מזכיר לי את ההלם בגילוי ש״פסטה ברילה״ מיוצרת עכשיו בכלל ביוון.
א אספרסו2 New member 29/1/14 #8 נו,רומניה זאת ה"סין" של אירופה,עלויות ייצור זעומות. רווחים עצומים ליצרן האיטלקי במחיר אבטלה באיטליה.
D duvdevanim New member 1/2/14 #10 לא בטוח... יותר לכיוון ה 100 דולר אם כבר.... בישראל תמיד יודעים להיות ישראלים...
D DSP New member 1/2/14 #11 $66 אשמח אם תוכל להפנות אותי לחנות בישראל שמוכרת במחיר שציינת. במסר פרטי כמובן.
ל לוגלו New member 8/2/14 #12 מה זה משנה אם מזוייפת? כלומר, העבודה של המקינטה זו עבודה שקשה לטעות בה. יש לי אחת של ביאלטי שעלתה יחסית הרבה, והשניה איזה "זיוף" שקניתי בעיר העתיקה בירושלים ב 30 שקל. קשה לי להאמין שתמצא הבדל(מלבד העדר מדבקה "ביאלטי")
מה זה משנה אם מזוייפת? כלומר, העבודה של המקינטה זו עבודה שקשה לטעות בה. יש לי אחת של ביאלטי שעלתה יחסית הרבה, והשניה איזה "זיוף" שקניתי בעיר העתיקה בירושלים ב 30 שקל. קשה לי להאמין שתמצא הבדל(מלבד העדר מדבקה "ביאלטי")
K knappertsbusch New member 8/2/14 #13 "בריקה" זה פטנט שיש כרגע רק לביאלטי ומכאן החשש לזיוף. למקינטה הרגילה, שאין לה מגביר לחץ, פג הפטנט מזמן וכל אחד יכול לייצר כאוות נפשו.
"בריקה" זה פטנט שיש כרגע רק לביאלטי ומכאן החשש לזיוף. למקינטה הרגילה, שאין לה מגביר לחץ, פג הפטנט מזמן וכל אחד יכול לייצר כאוות נפשו.