בריתה של חברה הכי טובה

ליבי ר

New member
בריתה של חברה הכי טובה

הייתי השבוע בבריתה של החברה הכי טובה שלי, היינו אמורות ללדת באותו החודש. היה לי קשה למרות שממש לא ציפיתי לזה. חשבתי שהתגברתי כבר על העניין, אבל כנראה שהסיטואציה הרשמית והברכות לתינוקת העלו כל מיני רגשות ובמקום לחשוב על התינוקת שתיוולד לי יכולתי לחשוב רק על העובר שלא זכה להוולד. בקטע של הברכות היה לי קשה לעצור את הדמעות - כל הזמן חשבתי מה אני אעשה בבריתה שלי בעוד כמה חודשים ואיך אזכיר את העובר שלי ואבקש ממנו סליחה. כנראה שזה הצורך בכל זאת באיזשהו טקס שלא עשיתי (גם לא ראיתי את העובר כי המיילדת ייעצה לי לא לראות) - וגם צורך להגיד לכולם מה קרה ועל ההחלטה שלנו לעשות הפלה - שכולם ידעו, לא רוצה להסתיר יותר. אני לא יודעת אם באמת אהיה מסוגלת לומר עליו משהו בבריתה שתהיה - אבל ההתוודעות לצורך הזה הייתה מאוד חזקה וגם עכשיו קשה לי עם זה. ליבי.

karen01

New member
הי ליבי

הגעתי למסקנה שיש תינוקות שקשים לי יותר לעיכול מאחרים (רובם קשורים להריון האבוד ההוא). לא מפתיע אותי ש"עוד לא עבר לך" העניין - אני חושבת שהוא לא ממש עובר, בטח לא לפני שיש תינוק אחר, גם אם זה לא במקום ההוא כמו שנאמר כאן אלף פעמים. זה בכל זאת ממלא חלק מהחלומות שהיו לנו לגבי הראשון, ואת הרצון הכמעט נואש להורות. את לא צריכה להחליט עכשיו מה תעשי בבריתה, ואם תחליטי לשתף את האורחים או לא לגמרי לא קשור לעוצמת הרגשות שהיו לך לתינוק. זה קשור רק לרצון או היכולת שלך לשתף קהל בדברים הכי איומים שלך - לא לכולם יש את זה (לי ממש אין) אבל זה לא אומר כלום. כן חשוב לעכל את הצורך הזה ולהחליט מה לעשות איתו. שימשיך להתקדם טוב, קרן (סוף סוף בבית).

למעלה