ברית מילה לבנות-אמונה פסולה!!

SINFULLY SEXY

New member
ברית מילה לבנות-אמונה פסולה!!../images/Emo93.gif

ראיתי תוכנית בטלביזיה איך עושים ברית מילה לבנות-תינוקות באפריקה ואצל המוסלמיים בהרבה מדינות לדכא מינייות אצל הנשים. יש לזה בסיס אמיתי במציאות? או סתם אמונה טפלה שמשחיתה בנות והורסת ת'חיים שלהן ת'אכלס??? היה גם סרט ישראלי לפני כמה שנים-לא זוכרת את שמו כרגע-בחורה ישראלית שמיתאהבת בבדואי ומחריכים אותה לעבור את הטכס הזה-זה באמת ככה עד היום בישראל?

רסקול

New member
מתוקה

בברית המילה לנשים כורתים את הדגדגן, כלומר אחד האברים מרובי העצבים אשר גורמים הנאה מינית לנשים, כאילו אם את כזו מיומנת מבחינה מינית, את בטח יודעת שכאשר גבר יורד לך, כדאי שהוא ימצוץ לך קצת את הקליטוריס[דגדגן], ינשך אותו קלילות, ורק אח"כ יתפנה לטפל בצמד שפתותייך התחתונות ויחפש את נקודת הג'י שלך. עכשיו, נערה צעירה שעוברת טקס אלים מהסוג הזה, בתנאים לא סניטריים, מלווה בכאבי תופת, נראה לך שהיא עוד "תהנה" מאורגזמה נרתיקית, עאלק? לא ידוע לי על קיום המנהג בישראל, ידוע לי שבמצרים סופרת ידועה לפני שנתיים יצאה בקול קורא נגד המנהג הפסול ומייד הוחרמה ונדרפה ע"י המוסלמים הקיצוניים. לא רק אצלנו יש רבובדיה שמייצג את הטירוף הקיצוני של יחסי גברים-נשים.

miyamoto

New member
בהחלט לא נעים.

הדבר נועד בעיקר למנוע מהן קיום מין לפני הנישואים, נדמה לי. אגב, רסקול, אני זוכר מקרה לפני כמה שנים בארץ (אולי שנתיים-שלוש) בו הובהלה נערה בדואית לבית החולים לאחר שעברה ברית מילה.

הבדואים בדרום

עדיין עושים ברית מילה לבנות . הראו תוכנת בערוץ 2 ליפני מס' שנים . זה על מנת שלא תיבגוד בבעלה

TAINTED SAINT

New member
../images/Emo7.gifקיים גם כיום לצערי....

אני מבטיח להגיב יותר לעומק מאוחר יותר,התקשרתי לחברה טובה שמומחית לעניינים שכאלו[נחשי למה....] יש לה ידידות בדואיות הטוענות כי הטכס הארור והמבזה עדיין נערך בסתר,הן אצל הבדואים בצפון הארץ,והן אצל אחיהם בדרום, המנהג לא פסק,"רק הפך למחתרתי למדי,ומעדיפים לא לדון בו,על מנת לא לצור לעדה תדמית פרימיטיבית ובארבארית,שלא לומר ברוטאלית ואכזרית-סאדיסטית כלפי נשים...." אני שמח שנשארת עמנו,יש לך ד"ש מהעקרב.... אגיב שוב מאוחר יותר-חייב לרוץ..... [רסקול יקירי,אני משועשע מתיאורך לCUNNILINGUS,וכי מה בדיוק דמיינתה שקרה בזמן שהעקרב טייל...... TAINTED SAINT
SAVE A MOUSE.......EAT A PUSSY [לא מקורי שלי חוששני....]

למעלה