ברית מילה

klshir

New member
ברית מילה

הי,
אז הבן שלי כבר אוטוטו שלושה חודשים בארץ, מתאקלם נפלא והאושר עצום !
האמת שבזמן האחרון כמעט ולא נכנסתי לפורום מתוך הצלילה לשיגרה אבל מידי פעם מציצה, מגיבה ומתרגשת..
בכל אופן - אני מחפשת אורולוג לניתוח הברית.
בשלב הזה אני די הולכת לכיוון הגיור הרפורמי עם כאבי בטן בעניין אבל יותר עם בחילה מכל נושא הרבנות...

בכל אופן - האם יש המלצות לרופא ? רצוי שיהיה שייך למכבי (באיזור המרכז / השרון...)

תודה רבה ושבוע טוב !

כאן נמחקה הודעה חשובה שהכילה מידע על ברית מיל

כאן נמחקה הודעה חשובה שהכילה מידע על ברית מילה.
ההודעה היתה עניינית, מדוייקת, לא פוגעת, ולא אישית.
לא היתה כל סיבה למחוק אותה.

רינה

מסכימה איתך רינה שההודעה נמחקה שלא לצורך

גם אני תהיתי מדוע נמחקה והעניין חרה לי. לא היה בהודעה תוכן או סגנון פוגע, רק הבעת דעה לגיטימית.
אחת המנהלות כתבה טרם המחיקה שההודעה לא ענתה על השאלה שנשאלה.
אז מה?
כמה הודעות מבורכות ושרשורים פורים , חשובים ומקסימים ראינו פה לאורך השנים שבהם אדם משרשר את דעתו על הנושא של הפוסט מבלי שעונה בדיוק על השאלה הספציפית שנשאלה?
זו לא מהותו של הפורום הזה? דיונים פורים על נושאים שונים?
גם לי מאד כואב וצר שההודעה נמחקה, ועל שאלות פילוספיות שזה מעלה בנוגע לדמוקרטיות וחופש הדיבור בפורום שלנו, שכן באמת לא היה בה דבר פוגע אלא רק הבעת דעה לגיטימית מאד.

KallaGLP

New member
מסכימה איתך דניאלה, בכל מה שכתבת.

כפי שכבר ציינתי, אישית לא הייתי כותבת הודעה כזאת במעמד הזה כי ברור שזה נושא נפיץ ושנוי במחלוקת, אך יחד עם זאת, ההודעה עצמה היא לגיטימית ונכתבה בסגנון אינפורמטיבי ומכבד. לא רואה סיבה למחוק אותה. מה גם שהודעות המנוסחות בסגנון הרבה פחות מנומס מזאת לא נמחקו בעבר.

year of the cat

New member
זאת היתה תעמולה שאין לה מקום בפורום

היה מכובד יותר לכתוב את האג'נדה שלך בקצרה ולהזמין את מי שמעוניין בפרטים נוספים ליצור איתך קשר
בלי כל מיני פלאיירים עם סיסמאות
והכרזות מגוחכות

ודרך אגב, רעיון המחיקה היה בכלל שלך
כשהצעת למחוק הודעה אחרת שענתה לך באותה מטבע אבל לא היתה לרוחך

למעלה