ברית עולם - למישהו?

adikush09

New member
ברית עולם - למישהו?

היי, למישהו יש את השיר ברית עולם והוא יכול לעלות את זה כאן לפורום?? תודה רבה!!! עדי

liavt

New member
את לא יכולה לבקש

את לא יכולה לבקש מאנשים להעלות שירים לפורום, שכן זוהי גניבה ופעולה לא חוקית. את יכולה לשאול "איפה אני יכולה להשיג את ברית עולם?" - ואז יענו לך, "את יכולה להשיג את ברית עולם באלבום של מתי כספי העונה לשם 'מתי כספי' המכונה הפעמון בשל עטיפתו". ואז תוכלי ללכת לחנות, ולהשיג את מבוקשך. וברצינות גמורה יותר תוכלי להשיג את השיר בארבעה שקלים חדשים באתר הורדת השירים המצורף.

Shykedmi

New member
או -

במידה ואין לך שום סיבה להשקיע 50 שקל בדיסק המושלם הזה ואת זקוקה רק לשיר (כמו שלקוחה נכנסה הנה וביקשה רק את השיר הזה), אז הוא נמצא במליון ואחת אוספים שעולים שלושים שקל. וכן, יש את האופציה הנפלאה שנועדה בדיוק למקרים כאלו, אתר WWW.SONGS.CO.IL, שם את יכולה לקנות שירים בודדים, בארבעה שקלים לשיר. בברכת קצת טאקט ואתיות... שי

liavt

New member
היי!

הוספתי קישור לסונגס בסוף! אני מקווה שהערת הטאקט לא הייתה עליי?

Shykedmi

New member
עלייך? מה פתאום עלייך -

רק חידדתי את הדברים שלך בנוגע לאופציות רכישה. לצערי לא שמתי לב שגם שמת קישור, אבל טוב לשים שתי קישורים מאשר לא לשים בכלל, הלא כן? :) בכל מקרה, ההערה הייתה ממש לא כלפייך. זה כמו שאנשים נכנסים לחנות דיסקים שאני עובד בה ושואלים: "יש לכם צרובים???". זה חוסר טאקט, וזה גם טיפה, או הרבה חוסר טאקט להכנס לפורום מוסיקה של אמן ולבקש MP3 שלו. שורש הבעיה כאן הוא שאנשים בכלל לא מבינים שמדובר בדבר לא חוקי. זה מה שמטורף בכל הסיפור. ובזה אשמים המוסדות המחוקקים, אבל לא נתפלסף יתר על המידה... בכל מקרה, לכו לקנות דיסקים של מתי!!!!! ואפרופו דיסקים של מתי, תקשיבו, תקשיבו ותקשיבו לי טוב - קיבלתי קומוניקט של חלילן בשם נועם בוכמן שהוציא אלבום של קאברים לשירים מסויימים. רשום שם שבין המעבדים אפשר למצוא את (ושימו לב טוב!!!): שלמה גרוניך, מתי כספי, נועם שריף. הדיסק נקרא "מנגינת החליל" של נועם בוכמן והוא יוצא בתו השמיני. 50 שקלים לצרכן. צריך לברר הכצעקתה, אם מדובר בעיבודים חדשים של מתי וגרוניך, ואם כן, לרוץ לקנות!!!! אפילו שזה נעימות, ואני שונא נעימות..... שי

orbiti

New member
נועם בוכמן

ביצוע בעבר כסולן את היצירה 'חליל 3000' (קונצ'רטו לחליל ותזמורת) שכתב גרוניך. ייתכן שהאלבום כולל את אחד הקטעים מתוך הקונצ'רטו הזה. עוד קצת פרטים, בקישור המצורף.

למעלה