ברית עולם

liavt

New member
ברית עולם

מוש בן ארי מפרסם גרסה של שיר האהבה האהוב עליו, ואומר כמה מילים יפות על כספי, כפי שפורסם בYNET היום.

liavt

New member
אני לוקח חזרה

השירה שלו בסדר והעיבוד נחמד. מחווה נחמדה

Shykedmi

New member
אני לא מכיר עוד שיר

שיודע לקבוע לכאן או לכאן את האיכויות האמיתיות של זמר. ברית עולם פשוט מחלק זמרים לקטגוריות האמיתיות שלהם. טוב או לא טוב. בבית הוא עוד איכשהוא התחמק. בפזמון כבר קלטו את כל הרע שיש במוש בן ארי. ויבראטו של חצי טון (פאקינג חצי טון!!!) זה פשוט מכוער. אבל מה לעשות, יש שירים שאי אפשר לגעת בהם. בועז מבצע את זה יפה דווקא אבל, ובועז יוצא תמיד זמר גדול כשהוא מבצע מתי.

PianoGirl20

New member
אני דווקא חושבת

שהוא שר את זה בכלל לא רע, אפילו יפה. כן, הוא נשמע יותר טוב בבית מאשר בפזמון, אבל בסך הכל לא הייתי אומרת שזה ביצוע גרוע של השיר,בכלל לא. בקיצור, נשמע נחמד לדעתי.

caspit

New member
כל כך קשה לחדש שירים של מתי כספי,

זה אף פעם לא יוצא טוב בלי הקול שלו והעיבוד שלו, אבל הפעם זה ממש הצליח! אני די מופתעת, כי שמעתי לא מעט ביצועים לשיר הזה, אחד יותר גרוע מהשני, והביצוע הזה דווקא די מוצלח, גם העיבוד וגם השירה. לא שהוא זמר גדול - הוא לא, אבל הוא מצליח לשיר את זה בלי לנסות לרגש עד גועל... והתוספת של הקצב לשיר מאוד חביבה.

לדעתי

לא יותר מנחמד. לא ברור לי מה עושים שם התופים. אפשר לשנות קצב גם בלי להכניס תופים בשיר הזה. כמובן שעל הפזמון אין מה לדבר - אסון בכל קנה מידה. את הבית הוא מבצע בסדר - לא מספיק מרגישים את מה שהשיר אמור להעביר. דווקא הפתיחה של השיר (לפני שהוא מתחיל לשיר) נשמעת טוב. זה מאוד קשה לבצע שירים של מתי. אפשר להתנחם בזה שהפופולאריות של מוש, אולי תגרום לאנשי הדור החדש (שלא שומעים מוסיקה-מוסיקה אלא מוסיקה-רעש) "לגירוי" מספיק, כדי לשמוע מוסיקה של מתי בביצועים מקוריים. צור.

המתגונן

New member
לי הפריעה

החצוצרה הזו שהכפילה את המלודיה בצלילים ארוכים (כל פעם אתה מצפה שהיא תגוון ותיצור איזה קונטרפונקט, משהו, אבל לא- כל הזמן מתנגשת עם המלודיה). השירה דווקא לא נוראית (הרבה יותר טובה ביחס לזמרים היום). אני אומר ששיר כזה טוב עם ביצוע מקורי כל כך מושלם לא צריך שיחדשו אותו, כמו שכספית אומרת.

HaraRa

New member
אולי משהו לא בסדר איתי

אבל אני לא אוהב את השיר הזה גם כשמתי שר אותו. טיפה מוגזם חוץ מזה שהוא אנמי מוש בן ארי הזה, לפחות פה

caspit

New member
../images/Emo41.gifברית עולם בביצוע חווה אלברשטיין

פתאום מצאתי... לא יודעת מתי היא הקליטה את זה ולאיזה אלבום.

סלויון

New member
הביצעו מהאלבום 'שיר במתנה'

אגב, נדמה לי שהביצוע שאיתרת בלתי שמיע בעליל... לפרטים נוספים על 'שיר במתנה'.

zacki

New member
בעיניי זה פתטי...

הבנאדם לא התקלח חודשיים - אז לשיר כספי? לא זרם לי

למעלה