ברית 1319

Hocky

New member
ברית 1319

ברית חדשה, שנקראה על מספר הפורום. ובתור אתר הברית קבעתי את הפורום הזה. וכתבתי שזאת ברית הפורום הזה, אם זה בסדר מצד ברי כל הנתונים האלה.

Wolfinix

New member
מה הגבלת הדירוג אצלך?

וכמה כבר נמצאים בברית?

aligg

New member
אצלנו...

בישראל בהודעה של רון אין הגבלת דרוג כולם מוזמנים לברית... אנחנו בונים את החלשים...מחזקים אותם שאחרי זה יעזרו לנו ... וככה אנחנו תומכים אחד בשני...

aligg

New member
אנחנו...

אנחנו ברית של יומיים ואנחנו כבר 9 אנשים בקרוב עוד 10-15 מצצרפים פשוט הם מחכים לצאת מהבריתות שלהם...נישמח לראות אותך שם ולעזור לך...

aligg

New member
בקשר לברית

הדירוגים נעים אצלנו מ100-1000 אבל אתה יכול לבוא לברית שלנו בישראל israel דרך הגב אני במטיח לך שאתה תעלה ...עם אתה תהיה במשחק ותהיה פעיל... אני גם יעזור לך באופן אישי תשלח לי הודעה פרטית למשתמש 2348 קוראים לי על השם הזה של הפורום...אני ישמח לראות אותך בקרוב בברית שלנו...אנחנו הולכים וגדלים ...בקרוב יצטרפו עוד שמחכים לצאת מבריתות

Wolfinix

New member
וואלה אניבסביבות ה700

אני מניח שזה יהיה הוגן,לא רוצה להכביד על אנשים,אך מאחר שאתם באזור שלי אני אשמח להצתרף אליכם.

aligg

New member
ל wolfinix

נקווה לראות אותך בקרוב בברית שלנו תשלח לי הודעה מתי שאתה שם נדבר איתך למה יש לי כמה דברים להגיד לרק מי שנימצא בברית שלנו... תודה מראש...רון... נ.ב יש לנו שלושה אנשים שיכולים לעזור לך במתקפות בדירוג הזה אני יפנה אותך עליהם ברגע שאני יראה אותך בברית ותשלח לי הודעה... ניצור קשר מחר ביי לכולם פה...

keves16

New member
אני גם אשמח להצטרף לברית

אני רק מחכה שאוכל לעזוב את הברית הקיימת יש לכם אנשים בסביבות 650???

aligg

New member
ל keves16

יש לנו שתי אנשים בסביבות המקום שלך אחד 649 והשני 712 נראה לי שהם ביחד יכולים להיות לעזר ואתה השלישי... אני מקווה גם אותך לראות בברית שלי אחי שנקראת: israel תשלח לי הודעה פרטית שם.

keves16

New member
הצטרפתי

משום מה לא הצלחתי להכנס לדף הבית אבל לא משנה

יניב6

New member
מחפש ברית טובה..

יש לכם אנשים בסביבות 514? אני מחפש כבר הרבה זמן ברית שתוכל לעזור לי במקרים עצובים לדוגמה מה שקרה לי לא מזמן, נספר לכם, אספתי כסף לטכנו' התעשייה.. הגעתי ל230 מיליון תוך יומיים! אבל בגלל שהיה לי הרבה כסף הדירוג שלי עלה מהר מדי והגיעה ל400+- וכמובן הצבא שלי לא חזק בצורה מספקת מול מדינות בדרגים האלו(גם בלי שיפור טכנו' צבאי) 2 מדינות תקפו אותי בלי רחמים, התקפות כלליות וקומנדו! הם שברו אותי! היה לי 40אלף חיליים נשארתי עם עם פחות מ10אלף. אבל הכי עצוב זה שהם השאירו אותי רק עם 20 מיליון :( בכל מקרה למדתי את הלקח!! מיד קניתי טכנולוגיות צבאיות ושיפרתי את כמות הצבא. אז אני מציע את המדינה שלי לברית שתוכל לעזור לי ואני יוכל לעזור לאחרים! אני נמצא בברית מסכנה(האטריק-ישראל) אין שם עזרה בגרוש. מישהו? :]

aligg

New member
ברית שלנו

אני מקווה לראות אותך בברית שלנו הנקראת ישראל(israel) אנחנו איזה 20 אנשים שם וזה רק שלושה ימים של עבודה ויש איזה שלושה אנשים בדירוג שלך שתוכל ליצור איתם קשר בקומונה שלנו אבל אתה צריך קודם להיות בברית כדי להיכנס לשם ונראה לי שאתה תשתלב טוב!

doresh shalom

New member
../images/Emo45.gif הצטרפתי ../images/Emo41.gif

חדש במשחק... מקווה שאלמד להתמצא כמה שיותר מהר...

Hocky

New member
מה מספר המדינה שלך?

ורצוי שתשמור על קשר באיי סי קיו או במסרים פה בתפוז. ומי הן המדינות 1613, 654, 2620 אם הם פה?

למעלה