ברית 1THE_STRONGEST

590V ISRAEL

New member
ברית 1THE_STRONGEST

כל מי ששולח בקשת אישור הצטרפות לפורום של הברית נא לציין 1) שם מדינה 2) מספר מדינה 3) הכינוי שלו בתפוז. --------------------------- לאחר ההצטרפות תעדכנו בתגובה המתאימה את כל הפרטים הנ"ל (תדפדפו בפורום). בהצלחה לכל השחקנים !!!

kukuya 0

New member
לכל מי שחושבים להצטרף לברית זו..

היזהרו ! הברית הזו מקלקלת את המשחק. היא תופסת את כל המקומות הגבוהים ואם אתה מצטרף אליהם אז אתה אוטומטית מוגבל לאן אתה יכול להגיע. וחוץ מזה, ולא פחות חשוב, הברית הזו היא על הכוונת של הרבה בריתות כבר. עוד מעט וכל מי שיצטרף אליהם אוטומטית יותקף. הודעה זו תשמיד את עצמה תוך 3 2 1 בום (מסיבות מובנות אני בעילום שם)

meetAmeet

New member
חחחחחחחחחח זה השטות הכי מטומטמת...

אם אתה לא בברית הזאת אתה מוגבל לאן להגיע.... אתה חושב שיש ברית שבכלל מהווה איום על הברית הזאת? תפתחו את תוצאות ודירוגים... רואים את מקום 1? הוא מנהל את הברית... רואים את מקום 2? בברית. מקום 3? גם בברית. מה עם מקום 4? אה? גם בברית... אולי מקום 5 לא בברית?! לא הוא גם בברית. מקום 6? האם סוף סוף? לא! הוא גם בברית... ומה עם מקום 7? כן, גם הוא בברית... וגם בלי זה כחצי מהשחקנים ב-50 הראשונים נמצאים בברית. אתם חושבים שמישהו מהווה איום על הברית הזאת? לא... אתם רוצים ברית חזקה ובטוחה תצטרפו ל-1THE_STRONGEST

kukuya 0

New member
חה חה חה. הדגמת את מה שטענתי

למי שמצטרף לברית זו: מקום 1 תפוס! (אתה הרי לא יכול להילחם במישהו מהברית שלך) מקום 2 , בוא נראה.... תפוס ! מקום 3,4,5 כולם תפוסים ע"י בנית הברית שלך. וכן הלאה. אז מה יש לך לחפש שם. רק לבנות מפעלים. או רק להילחם בפירורים שהם השאירו. צור ברית בין כמה בריתות כדי לפנות כמה מקומות במאה הראשונים. בברכה..

590V ISRAEL

New member
קצת קשה להבין את מה שאתה אומר

מצאת דרך מאוד מעניינית להסתכל על הדברים. :) ---------------------------------------------------------- כל מי שמצטרף לברית מיידית מוגן מכל חברי הברית ! הברית כוללת כמעט את כל ה- 10 הראשונה אבל זה לא הכל כמעט כל המדינות ב- 50 המקומות הראשונים גם נמצאות בברית. אז איזה ברית בידיוק יכולה לסכן אותנו ? אתם מוזמנים לנסות. כל מי שלא נמצא בברית, בשביל להתקדם בדירוג יצתרך לעבור דרכנו ונחש מה יקרה לך אז, אז תחשוב עד כמה אתה מוגבל כאשר אתה לא בברית. ולסיכום: קשה להתייחס אליך ברצינות כאשר אתה "שוכח" לציין את המדינה שלך, ואם כבר "שכחת" לציין אותה אולי תרשום לנו מאיזה ברית אתה . שיהיה לך בהצלחה במשחק. V_ISRAEL מספר מדינה 590

idantact

New member
1the_strongest

אני ביקשתי בקשה לאישור אבל כבר שבוע לא מאשרים אותי אני לא יודע מה לעשות

kukuya 0

New member
חבר, תבין, אין לך מה לחפש בברית הזו

היא מיצתה את עצמה. עכשיו היא רק תגביל אותך מלהתקדם למעלה. חפש ברית מלוכדת אבל עם פחות משתתפים למעלה.

590V ISRAEL

New member
idantact

תשלח בקשה לאישור ותקבל מייד. בבקשה תוסיף : שם מדינה מספר מדינה והשם שלך בתפוז. כל מי שלא הוסיף את הפרטים הללו לא קיבל אישור , זו יכולה להיות הסיבה.

590V ISRAEL

New member
idantact

תשלח בקשה לאישור ותקבל מייד. בבקשה תוסיף : שם מדינה מספר מדינה והשם שלך בתפוז. כל מי שלא הוסיף את הפרטים הללו לא קיבל אישור , זו יכולה להיות הסיבה.

kukuya 0

New member
מי שנפגע מחבר בברית זו..

מי שנפגע מחבר בברית זו מוזמן לחפש או לתאם נקמה כאן. אפשר גם נקמה מילולית (בגדר הסביר)

omri gshock

New member
מתקיפים אותי בלי הפסקה

הברית הזאת מתקיפה אותי בלי הפסקה אתה יכול לעזור לי? לפחות להחזיר קצת כבוד עצמי ואדמה וכסף וצבא אם תוכל ליצור איתי קשר ולומר לי מה לעשות אני ישמח או אם אתה סתם רוצה לעזור לי נגד הברית המפלצתית הזאת איי סי קיו שלי: 322210204

ERANJAINT

New member
590V ISRAEL

שלחתי לך בקשה לאישור במייל ושבוע אף אחד לא ענה לי לכן החלטתי לעזוב

590V ISRAEL

New member
ERANJAINT

אתה מוזמן להצטרף מחדש. כמה ימים היתה בעיה בתפוז ולא יכלתי לאשר אנשים. כמו כן כל מי ששלח הודעה בלי פירוט לא אישרתי. אם תשלח הודעה עם פירוט: שם מדינה , מספר מדינה, וכינוי בתפוז תאושר ללא שום בעיה.

kukuya 0

New member
פתרון אפשרי. כנסו

להחזיר לך כסף אני לא יכול כי אז ידעו מי אני ואקבל על הראש ממלכת הרשע (אגב, איזו מעצמה נקראה בעבר אימפריית הרשע?). מה שכן, אני רוצה לתאם מלחמת עולם. מלחמת עולם זה לא כאוס. זו מלחמה מסודרת בה כל המדינות נלחמות במדינות הציר של ברית 1the.. (אני אפילו לא יכול להשלים את השם של הברית) מה דעתכם על יום רביעי בשבוע הבא? כל המדינות ביחד מול כל מי שרשום בברית 1the.. לשם ההגינות, נפרסם ביום ראשון את שמות המדינות על מנת שהן לא תוכלנה להתנתק מהברית יום קודם להתקפה ולחזור אליה יום אח"כ. מי בעד חיסול הטרור? שירים את ידו (מי אמר ומתי)

omri gshock

New member
אני בעד

רק תתן לי את המספר איי סי קיו שלך כמו שנתתי לך את שלי ונדבר שם נתקוף אותם ככה שהם יתחננו שנפסיק אהה אחי רק צרף אותי לרשימה שלך

meetAmeet

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

מה דעתך על היום? מה דעתך על הרגע? אתה חושב שהם לא יודעים שאתה יכול להסית את כולם נגדנו בעוד אתה יושב רגל על רגל? שלטון הטרור.....חחחחחחחחחחחח.... זה אחד הטובים.... כל אחד מוזמן להצטרף אלינו... לא סגרנו שום דלתות בפני אף אחד...

Lightning82

New member
פועלי כל העולם התאחדו ! ../images/Emo13.gif

שרון אמר, בועידת מרכז הליכוד בפברואר 1990 נגד דבריו של יצחק שמיר. (ידעתי בכלליות, אבל נעזרתי בגוגל..)

למעלה