ברית TBA! תשרפו 3 דק' :)

HuriCaN

New member
ברית TBA! תשרפו 3 דק' :)

TBA Alliance The Best Army שלום לכל משתתפי מנהיגי עולם! אני רוצה להזמין אתכם לברית חזקה, שלא תומכת בכל כך הרבה הסכמי שלום, אך במקביל לא מתקיפה סתם... ברית TBA הוקמה אתמול, ומונה 6 משתתפים בכוחות של 7.3 מיליארד – 250 מליון (חמש מדינות בעשירייה) אנו מקבלים מדינות מכל המשטרים, אך מדינות שבבעלותם מדינה בכוח של 250 מליון כוח כללי ומעלה! ליצירת קשר: MSN חובה [email protected] [email protected] אנחנו לא מפקירים אף אחד בשטח Everybody back home יש פורום מסודר, עם הכל... תודה רבה, צוות המנהלים: דניאל וסהר

danieltk2

New member
ברית מעולה :)

גאה להיות אחד המנהלים, אנחנו שולטים על חצי מהעשירייה :) כל מי שצריך באמת מקבל עזרה, כמו כן עליו גם לעזור לברית בעת צרה :)

HuriCaN

New member
קידמה חבר'ה לא צריך להתבייש

צריך רק להוסיף למסנג'ר, ואתם IN

LordWantkill

New member
שיהיה בהצלחה אך רק דבר אחד.

לא משנה לכם כרגע הכוח מכיון שהכל יאופס בקרוב=] אני מציע למצוא את האנשים הטקטיניסטים והמתמטיקאים הטובים יותר כך יהיה לכם יתרון וזה יעזור לכם למצוא אסטרטגיות חדשות למשחק=] בהצלחההההההההה

HuriCaN

New member
סלח לי כן? מה אני עז?

אני הייתי בעידן של יועד, THC של פעם, מלחמת TS1-MGH ואני מלמד אנשים חדשים שהם יהפכו גם.. סבבה הבטא יגמר בקרוב, ויש לנו כבר את הפתיחה... לכן אנחנו אוספים רק למי שיש מסנג'ר והוא מחובר... לא סתם בגלל זה רשמתי מסנג'ר חובה... אני לא טקטיקן? :p

HuriCaN

New member
שינוי קל: כל הדירוגים יכולים לבוא

מכיוון שהשחק יאופס עוד כמה זמן.. שבוע +\- כולם מוזמנים!

LordWantkill

New member
אני לא בא לפגוע בערכך חלילה

לא אמרתי שאתה לא טקטיקן רק אמרתי שככל שיהיו בברית כמה שיותר טקטיקנים בנוסף אליך יהיה יותר קל לפצח את המשחק=] אני שמח לראות שקיבלתי את עצתי ולפתוח את הגיוסים לכולם זה עוד עלול לעזור לך
אני מאוד שמח לדעת שאתה עוזר לאנשים במשחק זה טוב מאוד בשביל הברית גם מגבש אותה וגם עוזר לה להתחזק ולהתפתח!

HuriCaN

New member
חח אוקי יש היענות אני רואה

גויסו כבר 15 איש קדימה כולם! כל המשטרים! הברית תיהיה מובילה!

HuriCaN

New member
מקפיץ

כי זה חשוב קדימה קדימה! לאיפוס הבא כולם לבוא!

ozblumen

New member
רוצה הסכם שלום או שיתוף פעולה?

מהברית TFE איסיקיו: 223727048

למעלה