ברי אהובי היקר.. שאלה לי אליך

ברי אהובי היקר.. שאלה לי אליך

אתה יודע במקרה על המפגשים של "המטייל"? מתי? איך? ולמה?... זה מפגשים כאלה של אנשים לפני מסע טרמילאות... ואני צריכה חובה דחוף!! לוב יו ורי ורי מאצ´ בלונדי שילי.. שרוך כזה...!!!

טלטלונת

New member
איזה מין מנהל אתה?!?!?!?

אתה לא עונה ולא נמצא פה ומ´גיל בכלל!

טלטל תתקרבי רוצה להגיד לך משהו....

ששש.... אבל זה סוד טוב??? הסיבה שאני לא נמצא כאן כל היום זה כי אני בעבודה.. יש דבר כזה עבודה ובזכות המצאה נפלאה זו יש מה שנקרא כסף... עכשיו בקשר להרצאות יש למטייל המון הרצאות על המון מקומות.... לאיזה מקום ספיציפי את מתכוונת???? תני לי יותר פרטים ואני אתן לך את לוח הזמנים... ערב טוב ברי

טלטלונת

New member
ברי דארלינג...

בחיים לי לא שמעתי על רעיון מטומטם יותר מלעבוד... למה לא לקחת כסף מההורים? חחח יפיוף.. העיקר שאתה עובד.. ככה אולי יהיה לך כסף לקנות אוטו ואז לבוא לבקר אותי!!! ספציפית.. מילה מסובכת מידי בשבילי.. אבל אני אשתדל.. חברה שלי עושה עבודה בסוציולוגיה (-עוד מילה ארוכה ומסובכת) על טרמילאים. עקרונית זה לא משנה לה לאן הם נוסעים, העיקר שיהיו עם טרמיל... בקיצור היא צריכה ללכת להרצאות כאלה בשביל שהיא תוכל לחלק שם שאלונים בשביל להשלים את העבודה שלה, את הסקר שלה. תן לוח זמנים של הרצאות באיזור.. ובזמן הקרוב.. יופי תבורך.. (איך אני אסתדר בלי החתיך הבלונדי הזה?!!?!) אוהבת אותך מלאנטלפים... טלטל

למעלה