ברי ההומלס ושאר החברים - חזרתי

ברי ההומלס ושאר החברים - חזרתי

אני מתכנן נסיעה לאוסטרליה עם החברה לעבוד ולחיות שם - כרטיס פתוח. (המצב הכלכלי במדינה שלנו בעיקר גרם לי ולחברתי לחשוב אחרת) מה המחירים ? - אני חדש לכיוון הזה ולרעיון הזה, אם למשהו יש המלצות, שעבר חזר ולמד הסיק מסקנות רעיונות אני רוצה ללמוד ולשמוע. אמיר

WELCOME HOME FRIEND ../images/Emo24.gif

קודם כל שלום מה שלומך? איך היה? ואני שם לב שגם אתה נדבקת בחיידק האוסטרלי... מדינה מדהימה תנאי מחייה מעולים (למי שחי חוקית כמובן) והחשוב מכל המנטליות המדהימה של האוסטרלים. בגדול מאוד קשה להשיג עבודה חוקית כמו שאני מבין אתה מתכנן פשוט להשיג ויזת מטייל לאוסטרליה ושם כבר למצוא עבודה האם אני טועה? אני רק רוצה לעדכן אותך ולהגיד ששם זה לא כמו בארה"ב במידה תפסו אותך עובד לא חוקי אתה מגורש ישר ויש לך כתם שחור בפספורט (מה שמקנה לך אי יכולת כניסה למספר מדינות כולל ארה"ב ניו זילנד וכו') רשות ההגירה שם פועלת מאוד חזק ויש אפילו פרסים לאנשים שמסגירים עובדים בלתי חוקיים. אני אישית לא רציתי לעבוד שם מכיון שאולי בעתיד ארצה להגר לשם והפחד מפני תפיסה (כמו שכבר אמרתי בעבר נתפתסת פעם אחת אתה יכול לחלום על כניסה חוזרת לשם) די הרתיע אותי. הינה כאן המידע לגבי הוצאת הויזה ,אישור עבודה וכו'.

היי ברי ידידי

קודם כול אני שמח לראות שאתה שורד כאן
אני וחברתי שתחיה מתכונים לחיות שם תקופה לא קצרה ולעבוד חוקי בלבד. ישנה חברה שמספקת עבודות לישראלים שרוצים לעבוד בחו'ל ויש להם מקומות עבודה להציע, ואני מניח שזה חוקי - מה דעתך? אם ובמידה ויש לך עוד אינפורמציה בשבילי אשמח לשמוע על עוד קושורים בנושא וגם מאמרים. לילה טוב

agnostic

New member
תקשיב טוב :

אל תתתפתה לכל המודעות האלו של יונייטד ג'ובס וכו' .... אין להם שום עבודות , הם סתם מעתיקים מודעות דרושים מעיתונים בחו"ל. וגוזלים את מיטב כספם של החיילים המשוחררים בדרך.

אוקי כמו שאמרתי...

בעיקרון אפשר להשיג עבודה חוקית באוסטרליה אבל זה לא פשוט מאוד יעזור אם יש לך פספורט נוסף חוץ מהישראלי בריטי למשל היה מאוד מסדר אותך שם ונותן לך כמעט אוטומטית אישור עבודה חוקי.ישנם סוגים שונים של אישורי עבודה לדוגמא :הלכת לראיון בחברה מסוימת והתקבלת החברה צריכה להשיג לך אישור שהיה ועבודה חוקי ובעצם עליה להסביר למחלקת ההגירה האוסטרלית למה הם זקוקים דווקא ל-Elvis Aharon Presley הישראלי ולא לאוסטרלי במה הוא יותר טוב ומה הוא יכול לבצע שאוסטרלי לא יכול... אם קיבלת את האישור אתה יכול לעבוד אבל רק בחברה הזו. כמו ששמת לב זה הסבר כללי יש כמובן גם את האפשרות להגר האם יש קרובי משפחה ועוד אין ספור אפשרויות הסבר מדויק יותר תקבל כאן וכמובן בשגרירות האוסטרלית בכתובת: בית אירופה, שאול המלך ,37 תל אביב, מיקוד 64928 טלפון: 03-6950451 פקס:03-6968404 בהצלחה ואם יתחדש משהו אני אשמח אם תיידע אותנו. חג"ש

למעלה