ברי היית בקוצין?

לקוצין

עדיין לא הגעתי אך אני אגיע בעתיד... מה שהכריע הייתה הספונטניות פשוט בוקר אחד לקום ולהחליט שבא לי אוסטרליה אז זה מה שעשיתי... אין כמו הספונטניות בטיול מסוג כזה הייתי אמור לחזור בקיץ שעבר אך לא התאפשר בגלל הלימודים... מה שהכי מבאס זה לדעת שאתה תחזור אבל לא לדעת מתי.... ספרי קצת יותר היכן היית,מתי היית, חוויות, טיפים,ושאר ירקות התקבלו בברכה ויתווספו אל המאמרים

kogawa

New member
מכיון שלא ברור משאלתך

האם את מתעניימת בהרפתקאות ברי או שאת רוצה ללמוד אודות האי הנידח קוצ'ין אז אין טעם לספר לך על העיר ארנקולם, על השיט לקוצ'ין, על הארמון ההולנדי עם הציורים המדהימים, על בית הכנסת המסחרי של העיר והרובע היהודי, על רשתות הדייג הרבועות ושיטת הדיג הסינית, על קברו של וסקו-דה-גמא, על הריקוד הקאטאנקאלי שהוא מהריקודים ההודים המסורתיים שבית הספר בעיר זאת הוא המקום לראות ללמוד ולהתפעם מהביצוע וההכנות והמנהל של ביה"ס ששמח להסביר, על מטוויות שער הקוקוס, על כנסיית סנט-פראנסיסקו העתיקה ביותר בהודו, ועל שמונה שעות השייט המדהים בין אלפי לקווילון, והסירות המגולפות בעלות המפרש הרבוע, וסירות הדייגים בנוף דקלים וצמחיה ירוקה בין איים שביבשה וכפרים נידחים. אבל אם תשאלי אשמח לספר לך על מקום קסום זה בו חוויתי את הודו ביום הרצחה של האימה הגדולה - אינדירה גאנדי לפני שנים רבות, שנשאר חקוק בזכרוני כאחד המקומות הקסומים בהודו

מימי20

New member
ועל זה אני אגיד

ואוו. את האמת נסיעה שוב לבודו נראית לי רחוקה ואם אני אסע בין סמסטר לסמסטר לדרום אני לא אגיע {לא העונה}, למרות שאני ממש מקווה לעשות זאת אחרי הלימודים. התעניינתי בקוצין כי חברה שלי אמורה להיות עכשיו בסביבה, וכי פגשתי ישראלית שההורים שלה עלו מקוצין ומעט הסיפורים היו מדהימים. אבל בכל מקרה אני אשמח לשמוע סיפורים מעוררי קינאה
...

kogawa ואתה מצפה שאני אשתוק?

תן לאצבעותיך לזרום על גבי המקלדת ושפוך הכל... התחלת ואתה נדרש לסיים כפרים נדחים? בית כנסת? רצח??? זה נשמע יותר מידי טוב תן לנו להנות ולקנא בך...

למעלה