תודה רבה!
להלן הרשימה: תרמיל גב במבנה משולב או במבנה שק תיק קטן 30-40 ליטר כיסוי תרמיל כבל לאבטחת התרמיל רצועת הארכה לתרמיל לקשירת ציוד חיצונית נעלי הליכה גרבי הליכה (לתנאים קרים ליוצאים לטרקים) סנדלי טיולים מעיל גשם או שכמייה (נפאל / צפון הודו) ז´קט פליס (נפאל / צפון הודו) חולצה תרמית תחתונה (נפאל / צפון הודו) מכנס טיולים ארוך שק שינה (נפאל / צפון הודו) ציפה קלה או סדין לשק"ש מפה ספר / מדריך טיולים שיחון כיס מנעולים קטנים חגורת כסף או גרב לכסף (לכסף ומסמכים) מותנן - פאוץ´ (לחפצים אישיים) אולר, אולר שוויצרי או פלייר רב שימושי פנס יד או פנס ראש תיק כלי רחצה (מומלץ מהסוג הנתלה) אמצעי טיהור מים דוחה יתושים כילה עזרה ראשונה ציוד מישני מנשא מים (מומלץ מסוג גמיש) מצלמה + סרטי צילום משחת וקס לנעליים שק בד לכביסה שקיות חימום (נפאל / צפון הודו) סוללות חבל 5 מ"מ לקשירה ואבטוח (5 מטר) מצפן ערכת תפירה סליפי (כרית משענת לצוואר) שקיות אטומות למים אטמי אוזניים מראה בלתי שבירה מגבת + כלי רחצה תכשיר הגנה מהשמש בגד ים כובע (מומלץ רחב שוליים) מחשב כיס או ממיר למטבע זר משקפי שמש משקפי ראיה רזרביות סכין חיתוך קוצץ ציפורניים סיכות ביטחון פותחן קופסאות נרות, גפרורים ומצת יומן כיס, נייר מכתבים וכלי כתיבה אבקת כביסה חבל כביסה (מומלץ מהסוג ללא אטבים) שעון מעורר מסמכים כרטיס טיסה דרכון בתוקף ביטוח רפואי / מטען אשרות כניסה (ויזות) רשימת נציגויות ישראליות בחו"ל המחאות נוסעים כרטיס אשראי בינלאומי תמונות פספורט פנקס חיסונים תוויות זיהוי לתרמיל/תיק זה טיול ראשון להודו, לבד... לא עשיתי כל תכנון ו/או הכנה (מלבד חיסונים וכו´), אפילו כסף עוד אין לי... בכל אופן, אני נוחת בדלהי ומשם כנראה אגיע לצ´נדיגר ליומיים שלושה. רציתי לדעת לאן כדאי לפנות בתור תחנה שניה בטיול... ובכלל - אילו עוד מקומות שהם חובה ובחזקת "יהרג ובל יעבור" מבחינת החובה להיות בם... וחוץ מזה - כתבו לי מה שבא לכם... בתודה מראש והרבה אהבה - אני שאם לא יהיה מקום פנוי ב - 14, יוסיף עוד חמישים דולר ויעלה על אוזבקיסטן איירליינס...