ברי מצוננת...

ברי מצוננת... ../images/Emo7.gif

האף מטפטף לה - לא סתום - בלי הפסקה... ודווקא כל היום היא היתה פצצת אנרגיה קטנה ומלאת שמחה. רק שהיא לא ישנה בכלל במשך היום - פעמיים ניסינו ופעמיים האף הפריע לה והיא התעוררה אחרי 10 דקות ובזה נגמר. ועכשיו היא ישנה כשעה עם שתי התעוררויות. קניתי לה טיפות הומאופטיות (למרות שאני ספקנית לגבי הענין) רק שהספקתי לתת לה רק פעם אחת לפני השינה. עוד לילה לבן?.... ולמי ששאלה מה יותר נורא, אמא חולה או ילד חולה - ילד חולה. כשהאמא חולה אפשר לבקש ממישהו שיעזור, כשהילד..

נזלון..טיפות הומאופטיות מאד עוזר

ואני מקווה שיעבור עליכן לילה טוב ושקט נשיקה לבר ושלחתי לך מסר

דיאנה1

New member
שתהיה בריאה המתוקה הקטנה

גם החתן המיועד מנוזל, ועשה לי לילה לבן אתמול. חוץ מזה שהוא לא מצליח לינוק אז הוא נושך. ממש כואב לי. כבר כמה פעמים שאבתי ונתתי לו מכוס כדי שיצליח לשתות משהו. ניסיתי גם לטפטף לו חלב לאף, ונראה לי שזה מאד עזר, אולי תנסי? וגם שמנו לו אדים בחדר ללילה. אולי זה יעזור לו קצת לישון. כדאי לנסות אם יש לך מכשיר אדים.

iris & ben

New member
טיפות אף../images/Emo101.gif

שמעתי כי אוטרוין לילדים מאוד מוממלץ אחותי שלחה לי מהארץ אבל עוד לא השתמשנו... אפסק לנו לא עזר החלמה מהירה

רותי ע

New member
החלמה מהירה ../images/Emo20.gif ולשאלה שלך..

קל לנו יותר להיות חולים מאשר לראות אותם סובלים. אבל מהצד המעשי-קל יותר כשהאמא בריאה ויש לה כוח לטפל בכל החולים..

Iris-1

New member
החלמה מהירה ../images/Emo20.gif

שני פתרונות שאצלי די מצליחים עכשיו: אם את מניקה חלב אם טפטפי כמו שמשתמשים במי מלח. פעם או פעמיים וזה ממש עוזר לנו. עצה שניה המי המלח הפשוטים שנקנים בבית מרקחת גם ע וזרים לנו לא רע. ויש גם תרסיס כזה מיוחד שקונים למבוגרים תוצרת חוץ והוא נפלא. ולעניין השינה - אולי תשימי מכשיר אדים בחדר שלה לא קרוב מדי אליה למיטה עם שמן אקליפטוס מאד מאד יעזור לה לעבור את הלילה בשינה. ושוב החלמה מהירה.

הי חמודה...אני מקווה שהיה לילה שקט

בכל אופן, העצות שקבלת כאן הן טובות (בעיקר עניין החלב אם לאף) וכמו שכבר אמרתי לך - כל עוד הנזלת שקופה ומימית זה לא נורא. צינון קל שיעבור לבד. רק תעקבי אחרי שינויים. תרגישו טוב !!!!!!! |נשיקה |

למעלה