ברי סחרוף - מסעדות דגים

AvtipuS

New member
היה ע-נ-ק

עכשיו נכנסתי הבייתה, יש לי המון תמונות דאני אעלה היום יותר מאוחר (אני עמדתי בערך מתחת לקלידים של ניר וכל הזמן צילמתי) הנה הפלייליסט כמו שהוא היה ברגליים של ניר (שתלשתי מהבמה)- (כמובן שלא היה לפי הסדר, או שחלק כן, לא זוכר) -סלט של כרוב -שלי -היום שלנן -נקרופיל -כפכפים -זיתים -יהלי סובול -מסעדות דגים (הופעת אורח מפתיעה של ברי סחרוף
) -פתח- תקווה -פולנים -אין לי (+אין לי 2 כמו שזה נקרא בדיסק) -יפן -מה לאכול -רוק ישראלי (שיר ענק!!!
היו כמה שידעו תמילים, אני ידעתי חלק כי בדיוק אתמול לפני שיצאתי להופעה שמעתי אותו) -טמפון עם דם -שמי (שיר שגיא שמי שר עם סקסופוניסט וחצוצרן או איך שלא קוראים לזה, שהוא אמר שזה שיר שמנתו ה 80 משהו כזה) -ולמרות הכל -אלטעזכן -בקבוק עלי הדרן: -אציטון -ורד -פירמידות -עין הנמר (שילוב מנצח של עין הנמר עם שירי חנוכה, ממש מגניב) -ככה מפנקים בקיצור, הייתה הופעה ע-נ-ק-י-ת, מי שלא בא פיספס... טוב אני זז לישון >.<

beat surrender

New member
all night long - lionel richie

אני מבינה שאולי חלק (הרוב) עדיין לא נולדו כשהוא יצא, אבל באמת, זאת קלאסיקה... "Tom bo li de say de moi ya Yeah, Jambo Jumbo" והיתה הופעה פנטסטית. באמת.

לא נורא

יהיו עוד הופעות, תתנחם בזה שהיה פלייליסט חרא ואני בטוחה שהיו הופעות טובות יותר של אינפקציה וגם יהיו

פרקשון

New member
כשברי אומר "על הכיפאק"

כל הקהל התחיל להשפריץ ולגמור או שזה רק אני? היה פשוט ענק אחלה יומולדת אחלה מתנת יומולדת (ברי) וניר השמן הזה חתם לי על האטם אוזניים שלו "לעידן מניר ט." "18 שמח" "אל תעשן" הוא טוען שהוא כבר 3 ימים לא מעשן הופעה נדירה

רגע רגע רגע!!!

רק אני שמתי לב שברי סחרוף עלה עם דף של המילים של השיר? רק אני שמתי לב שהוא לא ידע בכלל ת'סדר של השיר והיו כמה קטעים שהוא שר שהיו בכלל לא במקום? לי אישית הוא הרס את השיר. ובעיקרון לדעתי הייתה הופעה דיי מעפנה. היו קטעים טובים אבל הרוב היה דיי לא משו.

Crazy Diamond85

New member
ככה ברי

גם את המילים לשירים שלו שהוא לא שר בד"כ הוא לא לגמרי זוכר... לא קל... אבל עדיין הוא דפק אחלה הופעה...

היה אחלה

פלייליסט חרא ברי מלך
נהייתי חולה ו..זהו הכי כיף היה בלילה, אחרי ההופעה חחחחחחח היה מצחיק...

AvtipuS

New member
../images/Emo45.gif

אחרי ההופעה זה היה אחד הלילות הכי הזויים שהיו לי חחח כל ה"כדורגל בקבוקים" עם דני וכל ההסתבכות הזאת ברחובות...

חחחחחחח

וכל ההטרדות של עידן וסנופקין.. חלאס הם לא מבינים שאני תפוסה! וואי סנופקין הזה.. דפוק לגמרי.. חחחחחחח ורחוב האנסים.. רחוב האופנועים.. ורחוב הציצים..

AvtipuS

New member
לבן גוריון יש חור בראש ולנו יש קדחת

לבן גוריון יש קאדילק ולנו יש קדחת. רוצים תמונות? חלק אני אעלה עכשיו, חלק אני אעלה היום בלילה\מחר בבוקר...(יש כמה סרטונים, ביניהם קטע מרוק ישראלי,קטע ממסעדות דגים עם ברי,כמעט כל הקטע של ה"שיר" על בן גוריון (גם עם חור בראש וגם עם הקדילאק), ועוד איזה 2-3 שאני לא ממש זוכר מה יש שם) יש המון תמונות, אני אשתדל להעלות כמה שפחות תמונות לא מוצלחות אז..המפ, יאאלה לעבודה

למעלה