ברי - שאלו עליך בהודו !

ברוך הבא...

או שמה עלי לומר ברוך החוזר
נו ספר קצת מה עשית שם והיכן טיילת בהודו?

shar75

New member
kal ho naa ho

ראית את הסרט? נכון שהוא מדהים????????? אין על הודו ואין על פושקר ברוכים החוזרים ( גם אני חזרתי לפני שבועיים )

ברוכה הבא SHAR 75 ../images/Emo24.gif

כן בזה אני מסכים פושקר היא אחד המקומות מהיותר מרתקים שביקרתי יש את בית הקפה ליד הנהר ששם מתאספים כולם בשקיעה אין אטרקציה מסוימת אין איזה משהו ספציפי אבל עדיין משהו במקום הזה גורם לך להתאהב בו ולהיתקע בו לפעמים אפילו לחודש שלם... אחד הדברים הכי מדהימים שם הוא לראות את ההודים כל ערב בזמן השקיעה מתפללים על שפת הנהר הקדוש לאל השמש בתיפוף ובתנועות... דרך אגב האם מבין כל המתופפים ראית אחד עם שפם? או שאתה מכיר אותו בשמו הפרטי "נטו"? הוא היה המורה שלי לתיפוף והוא נחשב למסטר שם אךךךך כמה אני מתגעגע למאמא אינדיה באילו עוד מקומות ביקרת?

shar75

New member
פושקר אהבתי הגדולה

שהיתי בפושקר שלושה חודשים שלמים !! כן כן אי אפשר שלא להתאהב בה... וכן, פגשתי את הזקן המתופף עם השפם הארוך, זה שעובר כל יום בין כולם ואוסף כסף על התיפוף המדהים, הייתי קצת בצפוןמנאלי, קאסול , דהרמסלה המדהימה, בדלהי, אגרה ובגואה בעיקר בארמבול, ורנאסי, וכמובן סיימתי את הטיול הנפלא שלי בפושקר שוב כי איך אפשר לעזוב את הודו בלי להגיד שלום לפושקר?????? מתה לחזור לשם !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עוד אחזור ובגדול חודש בארץ זה כבר יותר מידי בשבילי...............

למעלה