ברכבת ישראל לא מדברים ערבית

KingTino

New member
ברכבת ישראל לא מדברים ערבית

שווה קריאה הפוסט הזה להיות נוסע ערבי ברכבת ישראל זה סיוט אחד גדול, כך מסתבר. גם לגלוש כערבי באתר האינטרנט של הרכבת זו לא חוויה מומלצת, או נעימה. אחרי שהתעלמה מהחרשים, נוהגת "רכבת ישראל" במדיניות דומה גם כלפי ערביי ישראל, ואני מדבר על אותם ערבים שאינם דוברי עברית, אנגלית או רוסית.

מוחמד5

New member
מדברי דובר הרכבת

ניתן ללמוד שיהיו תיקונים. אבל כריזה בערבית !! מדבריו ניתן להבין שלעולם לא תהיה כריזה בערבית. כריזה בערבית ברכבת !! נפלתם על הראש !! רוצים להכניס את הנוסעים "שלא דוברים ערבית " לחרדות !!! חס וחלילה .

KingTino

New member
מוחה נתעלם מהכרזה

לפחות שילוט שיהיה מה זה, בס אני לא קורא ערבית, יהיה בעיה איך אבין מה כתוב , אני אבוא ואכתוב בפורום למה אין שילוט בעברית
אבל מוחה בחייאת שים לב בתגובות של הכתבה בסוף בסוף מה מופיע יותר מאוחר אני אגיב ברצינות

THE WIZARD 55

New member
חחח תשמע, מצב הזוי שאני אשב ברכבת

ופתאום אני שומעת כריזה בערבית..אני ישר שוברת את החלון ומנסה לקפוץ דרך החלון....חטפו את הרכבת...
חשוב שתהיה כריזה בערבית, עוד דבר קטן שיכול לגרום לשייכות.

KingTino

New member
אני מתאר לעצמי

אני נוסע ברכבת הרכבת ביום ראשון בבוקר עמוסה בחיילים , שנוסעים לבסיסים שלהם, פתאום בשמונה בבוקר זה נשמע כך סבאח אלכיר , אנתו מווג'דון עלא קיטאר אשראל, בעד דקא2יק קלילה, נוואסל אלה , מחטת בינימינה פתאום את רואה את החיילים נהים לבנים, צעקות של הנשים שאלו חטפו אותם, מורעלי הצבא דורכים נשק, ומוכר הכפה נכנס לתוך העגלה מתחבא בין העוגיות, שמגעים לתחנה, כולם מתחלים יא אנו עוד בישראל תראו תחנה ישראלית, לא חטפו אותנו איזה כייף , בטח יגאל שילון על הרכבת

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif

צחוק צחוק , אבל זה עלול לקרות , אני מפחד שאיזה "חרד " יוציא את הנשק ויפתח ביריות לעבר הרמקולים. אופסססססססססס טעות בזיהוי. השאלה היא קול הכרוז צריך להיות של ערביה או של ערבי ...!!!! מי המועמדים שלכם !! אני בעד זוהר בהלול : והנה הרכבת דוהרת במהירות אסטרונומית , היא עושה סיבוב וירטואוזי, הנה היא מתקרבת במהירות בזק , לעבר התחנה הבאה , התחנה הלא סופית....

KingTino

New member
חחחחחחחחח אשכרה מצחיק

אני אומר לך הרעיון הזה הוא הזוי יותר מהסרטון ששמתי פה על חייל וזורק האבנים אני בתור ערבי אם אשמע הכרזה בערבית מקבל התקף לב

מוחמד5

New member
מסקנה :

הערבים בפורום ,מכוון שאכפת להם ,מכוון שהם דואגים לבריאות ולשפיות הציבור בארץ , קוראים למופז לא להפעיל מערכת בשפה הערבית. אם כבר הוא מתעקש על עוד שפה !! שתהיה שפת אמו ( פרסית =איראנית ).

KingTino

New member
מוחה בתכלס

אנו פוגעים בפרנסה של מד"א כי אתה יודע כמה עבודה יהיה למד"א ביום הראשון של הכרזה הזאת, כמה התקפי לב יהיו שם? חחחחחחח אני מתאר לי מזל שאני לא פרמדיק

מוחמד5

New member
לפני זה , בוא נעשה נסיון

נלך לגרנד קניון , לארומה ,נזמין משהו לשתות , וכשההזמנה תהיה מוכנה , המוכרת בקופה תכריז " מוחמד..." אני לא אענה , ואז שוב היא תתכריז "מוחמד"........ חחחחחחחחחחחח תאר לעצמך מה יכול להיות בגרנד.

KingTino

New member
חחחח מוחה כולם יתחילו להסתכל

ואתה עוד תהיה לא מגולח , אני אומר לך המאבטחים יגיעו לבדוק את הקפה , אפילו שארומה עשו אותו חחחחחחחחחחחחח יומא ,,, זה ממש מצחיק אותי כל העיניין הזה של הרזה בערבית

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ואיך אפשר בלי ...

הרכבת יוצאת מתחנת הרכבת בבת גלים, מרחק של כמה פסיעות מהאיצטדיון הציפורים מצייצות, מראה הדשא הרענן , העצים הירוקים, שנעים למחול הרוח המרקידה את צמרותיהם. המראה הפסטורלי הזה ללא ספק אינו מבשר את אשר עומד לקרות.....בוםםםםםם

THE WIZARD 55

New member
הגבתי גם../images/Emo6.gif

והשארתי את הקישור לפורום שלנו
נראה אם יאשרו חתמתי בתור פלסטיני גאה...ואמרתי שברכבת צריכים לדבר רק בערבית כי זאת המדינה שלנו

ksimeroni

New member
ואני בכלל לא הבנתי

למה צריך אתר ברוסית.... ואם כבר יש אתר כזה, אז על אחת כמה וכמה הערבית צריכה לבוא לפניו!

respecta1

New member
אתם אוהבים לבכות על כלום אה =\

ברכבת הם עושים הודעות בעיברית ואז באנגלית שההגיון מאחורי זה כל ישראלי יודע עיברית ולתיירים אנגלית וככה זה אמור וצריך להיות..

למעלה