ברכה: בוש מנהיג ציר הרשע

THE WIZARD 55

New member
ברכה: בוש מנהיג ציר הרשע

ח"כ מוחמד ברכה (חד"ש) מסר כי "חד"ש לא מברכת את בואו של בוש - מנהיג ציר הרשע העולמי. שום בשורה טובה לא מצפים מאיש שאין לו בשורות חוץ מקריאות למלחמות ושפיכות דמים באזור ובעולם. בוש מאמץ בעיוורון מוחלט את העמדות הכי קיצוניות בישראל אשר מחסלות כל אפשרות לפריצה בדרך לשלום. כל עוד לא יהיה שינוי בבית הלבן לא נצפה לשום שינוי רציני באזורינו.

גידעון1

New member
נו זה מבית מפלגת חד"ש שממנה נולד הבוגד הערבי

הראשון בעת מלחמה.

THE WIZARD 55

New member
אסדה מה טוב?

תביא מהר חיבוק.. איך אתה מרגיש, אני עם כוויה ביד.:(

הראה לי מי אויביך אדע מי אתה

אם ברכה שונא את בוש כנראה בוש בנאדם נפלא שעשה רק טוב..

גידעון1

New member
ארגון פלסטיני- נחסל את בוש

לא שאני רוצה לחשוב על רצח שלו אבל אם אכן זה יקרה כל המזרח התיכון יעלה באש כתבה

THE WIZARD 55

New member
אתמול בדיוק שאלתי את השאלה

איך בדיוק מתכוונים להגן עליו בתוך עזה.. הארגון הזה כל כך מטומטם, שהוא יעז לעשות את זה.

גידעון1

New member
בוש יגיע לגדה ולא לעזה.

אם אכן יחסלו אותו שם אז באמת הבעיה הפלסטינית תיפתר

חחח מי שמע עליהם בכלל

כל שמ** מקבל כותרת..נו באמת למה מישהו בכלל מסוגל לעשות משהו נגדו.

גידעון1

New member
בוש הזה לא נורמלי

הוא נוסע לרמאללה כשהוא מסתמך על המשמר של אבו מאזן. צה"ל יפלוש במלא העוצמה רק אם ינסו להתנקש בבוש כדי לחלץ אותו במהרה מההמון הזועם. הוא כנראה לא מבין שאפילו במשמר של אבו מאזן אי אפשר לבטוח.

אין מצב הוא יהיה מאובטח רק על ידי המשמר

הזה, פשוט אין מצב עדיף כבר הוא יתקע כדור בראש, זה לא הגיוני ולא ריאלי..בטח ה250 מאבטחים שהיו פה באים איתו והם אלה שיהיו מסביבו

גידעון1

New member
זה מה שנאמר בעיתון מעריב

שאנשי המשמר של אבו מאזן ישמרו עליו ובמקרה שההמון יתחיל להשתולל אז צהל יפעל במהירות כדי לחלץ אותו. אני רק מקווה שיהיו מספיק מאבטחים אמריקנים שישמרו על בוש מפני מחבל בפוטנציה מתוך המשמר של אבו מאזן. מה שמרגיז זה שישראל היא זאת שכביכול אחראית על שלומו של בוש אך בפועל לא תהיה בכלל נוכחות צהלית שתשמור על בוש. לדעתי מדובר בסיכון מיותר ומטורף

זה הטמטמום..כי העיקר אם חס וחלילה

יקרה משהו מלבד התגובה של האמרקאים יגידו שזה אשמתנו

אכן לא תצמח מבואו בשורה טובה לערבים

אתם צוהלים ושמחים לבואו, ויש לכם סיבות טובות- מזמן מזמן כבר לא ישב בבית הלבן כזה תומך של מדיניות הימין הישראלית, כזה שאפילו מאגף לפעמים את ממשלת ישראל מימין ומונע ממנה לנהל מו"מ לשלום עם סוריה. אבל למי שרוצה בצדק גם לעם הפלסטיני, למי שרוצה להגיע לשלום- בואו של בוש הוא חיזוק ציר הטמטום באזורנו. ולכן ברקי צודק.

לא בדיוק בעיה לאגוף מימין את

ממשלת השמאל של אולמרט.. אגב ממש ימני גם ימני קיצוני להגיד לפנות מאחזים מו"מ עם סוריה לא הוא מנע, גם אולמרט יודע, גם כל ראש ממשלה אחר שיבוא אחריו יודע.. אין כזה דבר מו"מ עם סוריה..יש מחיר ידוע לכל על דיבור איתם, ואף אחד לא מוכן (או מסוגל) לשלם אותו, כי מה גם הוא לא צודק ומחיר זה כמו שיקבעו מחיר של אלף שח לחולצת טישרט מיסכנה.. בכל מקרה לא הוא זה שמנע. מי שרוצה צדק ושלום, שירצה בבית הלבן נשיא שתומך בישראל כמו בוש..

למעלה