ברכה ושאלה

Pure SilenCe

New member
ברכה ושאלה ../images/Emo39.gif

שלום לכל חברי הפורום ולמנהלת היקרה. אני היא מנהלת הפרעות אכילה כאן בתפוז ומבקרת קבועה בפורום שלכם. לאחרונה ארעו בעיות אשר מנעו ממני להכנס לפורומים, במישור האישי - חליתי ונכנסתי לאשפוז. במישור הכללי - המחשבית שלי התקלקלה. השבוע חזרתי לתפקוד מלא בפורום אצלנו ואמשיך כהרגלי להשתתף כאן. שולחת לכולם כאן חיבוק לחיזוק והרבה אור ואהבה. ולברבורונת הקסומה -
התגעגעתי אליך. ושאלתי היא: אני זקוקה בדחיפות לחומר על נזקי עישון גראס על בסיס יומיומי. באם מישהו יוכל לספק לי קישורים, מאחר והמחשב שלי פורמט ואין לי את כל הכתבות שהיו לי בעבר, אני מאוד אשמח.
אני

../images/Emo140.gif טהורה שלנו ../images/Emo23.gif

התגעגעתי המון, בקישורי הפורום שלנו תמצאי המון מאמרים וכתובות של אתרים בנושא. מוכנה ביום החופשי שלי לשבת ולהוציא לך אחת לאחת כתבות ומאמרים בכיף. נוכל לתאם טלפונית או במסר אישי. בנתיים את מוזמנת לקחת את כל מה שיש אצלנו בקישורים. אם אינך יכולה, אמרי לי אשלח לך למייל את הכתובות אחת לאחת. אוהבים אותך כאן, חבל לך על הזמן.

seaגל

New member
../images/Emo23.gif

שמחתי לקרוא שחזרת לתפקוד שאת מרגישה טוב וכמובן שחזרת לביקור.....

PhEoNiX FiRe

New member
היי../images/Emo142.gif בנושא הסמים

(גרס וכו) צרי איתי קשר יש לי מלא חומר

Pure SilenCe

New member
יאאא ../images/Emo99.gif

תודה על קבלת הפנים המלבבת. טוב לראות שיש מי שזוכר אותי כאן. עברתי [ועודי עוברת] תקופה לא קלה. לצערי נפלתי שוב בסבך המחלה, אבל לומדת לחזור לעצמי. בקשר למה שאני מחפשת, אני מחפשת מאמרים ספציפיים לנזקים הנגרמים למעשנים גראס על בסיס קבוע, [נזקים לטווח הארוך]. לצערי טרם מצאתי כאלו ואני צריכה את זה דחוף. מקווה שתסייעו לי שלכם
אני

למעלה