ברכה ושלום

אלישיר

New member
ברכה ושלום../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif../images/Emo11.gif../images/Emo98.gif../images/Emo9.gif

בעזי"ת ראיתי שהרבה הולכים כאן מכות... אז שתדעו לכם שדי לאלימות! זה לא יפה! זה מגעיל! זה מלכלך! זה עושה אסטמה! וחוץ מזה יש דרכים יותר פשוטות... למה להרביץ אם אפשר להרוג? זה הפתרון הסופי והפשוט, ואחריו יהיה סוף סוף גן עדן. באמת. המקום היחידי בו כולנו היינו חברים, היה ברגעי הגסיסה בתא הגזים. טוב... אני לא הולך מכות אם אף אחד, אבל ארשה לעצמי להצטרף אל הסלון ולהתישב אל שולחן הפרלמנט. מרשים לי... יופי, למה אם לא יש לי חברים בכפר שלם בפרדס כץ ובהרצליה פיתוח. אלישיר הוא בן של רב. כילד פרק עול, כנער חזר בשאלה, וכגברבר חזר בתשובה. הרבה זמן הסתובב בחברה הישראלית. הספיק ללבוש כמעט כל לבוש חברתי בחברה הישראלית. והבן אדם הוא אותו בן אדם. מקוה שנהיה חברים כבר עכשיו...

sarav55

New member
|בהצל../images/Emo67.gif../images/Emo122.gifברוך הבא כאן כולם

חבולים ופצועים אבל מתגברים על זה אנחנו נתגבר ובסוף יהיה איזה משו שיצליח לפשר בין הניצים הכואבים בפורום

ברוך הבא לסלון שלנו../images/Emo24.gif

הקפה בצד שמאל, העוגות והפיצוחים בצד ימין, תתכבד
ופה לא הולכים מכות, רק זורקים קבקבים אחד על השני

tamarhp

New member
../images/Emo46.gif

ומטאטאים וורודים!! לא לשכוח את המטאטאים הוורודים!!! וד"א, מה הנשק הסודי שלך נגד עידן?

tamarhp

New member
../images/Emo6.gif

ברוך הבא!! אז הגברבר שלנו כרגע דתי? חרדי? מסורתי? מחפש ת'צמו? מקווה שתהנה בתחרות האיגרוף

אלישיר

New member
הגברבר הוא ראש ישיבה

בעזי"ת רציתי לענין את כולכם בהרשמה פיקטיבית לישיבה החדשה שאני פותח ישיבת "חשבון סודי בשוויץ" (פעיה"ק תובב"א ציריך). לקבלת טופס הרשמה אנא פנו אל הכתובת [email protected] גם כשמישהו מחפש את עצמו, זה כמו בסיפור על ראש המוסד ששם ראי על הכספת האישית שלו -כדי לודא כשהוא פותח אותה, שזה הוא. תוכלי להציץ בכרטיס האישי ולקבל תשובה מעודכנת, ולא באתי לתחרות איגרוף, מה לעשות.

אלישיר

New member
מה...כאן כולם כבר ברוגז ?../images/Emo188.gif../images/Emo188.gif

בעזי"ת רגע... אז אם הייתי מציג את עצמי בן של ראש קתדרה שכבר בתור ילד התחיל לשים ציצת מידי פעם מתחת לשמיכה, וכנער חזר בתשובה, וכגברבר חזר בשאלה... אם הייתי עושה כך, אז רק לא דתיים היו אומרים לי שלום? לללללללמה? מה זהו, זה פורום מלחמת אזרחים? " ברוכים הבאים לפורום "דתיים חילונים" פורום זה מיועד לגשר בין הדתיים לחילונים. מטרת הפורום לעלות דיונים לנושא הדתיים והחילונים, ונוכל יחד ללבן את הדברים ולגשר בין שני הזרמים " -מישהו יכול לנקד לי?... (אולי לא הבנתי טוב את מה שכתוב?). אחד הדברים הכי יפים שאפשר לראות בזירות האיגרוף ואומניות הלחימה, זה ששני אלה שלפני רגע הרביצו חזק, מתחבקים.

זהו

שאנשים פה לא נצמדים לטקסט, אלא מאפשרים לעצמם הרבה יותר יצירתיות... בוקס משמאל, זפתה מימין, ההנאה מובטחת!

למעלה