ברכה לחתונה

נולייף

New member
ברכה לחתונה

שלום אחרי ניסיונות כושלים בפוטושופ החלטתי לפנות אליכם בתקווה שתעזרו... עוד שבוע יש לי חתונה (לחברה שלי) מצאתי כל מיני ברכות באינטרנט וחלק הוספתי בעצמי.. רציתי לדעת אם בפורום הזה אתם יכולים לעצב לי איזה ברכה שאני יוכל לשלוח את זה לפיתוח גודל 10X15 או 13X18 אם זה אפשרי אני יעלה את הברכה רק תודיעו לי אם כן... תודה רבה נ.ב. אני מצרפת בזאת דוגמה למה שאני רוצה והשמות נמחקו מסיבות אישיות. במידה ותוכלו לעשות אשלח את השמות בפרטי.

היי, ברוכית../images/Emo24.gif

את מוזמנת לעלות את המלל

נולייף

New member
תודה , הנה המלל

זהו סוף סוף היום הגיע, אתם מתחתנים. אז אם אנחנו כבר פה רצינו להגיד רק כמה מילים, שגם אם בקסמים אינכם מאמינים, האהבה זה קסם שבא מבפנים בלי שרביט או אבקת כוכבים, צריך רק שני אנשים אוהבים, וכאן, היום, זה נראה כמו חלום, אנו עדים לאהבה שכזאת, למשהו שכולם חשבו שיש רק באגדות. אז נאחל שתיהיו בריאים, שלנצח תאהבו, ולעולם לא תתאכזבו, שתלכו בדרך החדשה יד ביד, ותיהיו מאושרים לעד, שתלוו אחד את השני בכל רגע ובכל שביל, שאהבה בניכם תהיה בכל דרך ובכל גיל. עוז תזכור, נישואים זה לא כתובה וטבעת, זה להיות שם גם אם היא משגעת. ואתי תזכרי תמיד לחבק ולאהוב, גם שיש לו מצב רוח לא טוב. אז עם הרבה שמחה בלב וימים מאושרים, ביחד תחגגו אין ספור ימי נישואים. אשמחם אם תוכל/י להוסיף תתאריך למעלה 14.05.2009 ובס"ד תודה רבה

נולייף

New member
לאו דווקא

את מבינה בטח יותר ממני ולך יש בטח יותר רעיונות אשמח ל 2 רקעים שונים כדי להחליט אם לא קשה.. ושוב תודה

נולייף

New member
הי תודה על הנסיונות

אבל השורות לא ממש פרופרציונליות והאיכות לא טובה לכדי הדפסה.. אבל תודה על הניסיון :)

מלאכיית

New member
אוווופס לא שמתי לב שזה קוקווים

אז עם בא לך תעיצוב הזה תגידי ואני יכין בלי קוקיוים:)

למעלה