ברכה לכבוד שנה החדשה
שלום נשמות יפים חלפה לנו שנה לא קלה מבחינת הביטחונית וכללית, גבתה לנו מחיר גבוהה בחיי האדם, אני נושא בתפילה שיהיה לנו שנה טובה,שקט ושלווה בארץ,בואו ננאחד ביחד כעם היהודי, נתפלל ביחד ולקוות שיהיה לנו יותר טוב משנה שחלפה בעזרת הקב"ה,יש אור בהקצה במנהרה, נקווה שהמנהרה לא תהיה ארוכה
. אני רוצה לחאל ולברך לכם. שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה כמו דבש ,שנת ביטחון ושלווה , שנה מלאת אושר ושמחה...ף השנה נבקש ונתפלל מאלוקים לשלוח לנו צבעים חשובים בחיינו, להאיר את הפנים שלנו. כחול- צבע של אהבה, שקט ושלווה,אהבה ונתינה ללא תנאיי, שבה נאהב אנשים ולקבל אותם כפי שהם, אנחנו בני אדם ותפסיק שנאת חינם, נאהב הרבה(אהבת חינם).נחבק ביחד הרבה
. ירוק- צבע של צמחיה,נצמח לנו אחרי תסכולים שלנו, שיהיו לנו דברים חדשים שנוכל לטעום בה, הרבה שמחה
כתום-צבע שובבנית, שמחת חייםף ליצור שמחה בחיינ, לעשות חיים כמה שאפשר,לעשות דברים חשובים זה כיאלו יומינו האחרון שלנו. צהוב-צבע של אור, שמאיר את הפנים שלנו, מחשבות חיוביות,הגישה חיובית שמאירה את הפנים.שפע ומלא הצלחות בכל התחומים אדום- צבע של רצון ומעשיות,שדוחף לנו לעשות דברים שאנחנו אוהבים, לא להתאייש.אין שום יאווש בעולם. אין דבר עומד בפני הרצון. ורד-צבע יפה , עדינות, חלומות, רומנטיקה
. סגול-צבע של רוחניות, לחפש אושר פנימי ושלווה , שתדעו לכם התשובות נמצאות בלב שלכם. אל תחפשו בכל המקומות.
לבן-צבע מאוד טהור,קדושה מאוד. לסיכום , נקווה שכל החלומותינו ומשאלותינו יתגשמו. שיהיה לנו שנה אחלה, שנת יצירה ושמחה.,שיהיה לכם שנה אחלה וחובקת, הרבה חיבוקים אינסופית
, ואלוקים יברך אותכם, אמן
! באהבה מיצחק
שלום נשמות יפים חלפה לנו שנה לא קלה מבחינת הביטחונית וכללית, גבתה לנו מחיר גבוהה בחיי האדם, אני נושא בתפילה שיהיה לנו שנה טובה,שקט ושלווה בארץ,בואו ננאחד ביחד כעם היהודי, נתפלל ביחד ולקוות שיהיה לנו יותר טוב משנה שחלפה בעזרת הקב"ה,יש אור בהקצה במנהרה, נקווה שהמנהרה לא תהיה ארוכה