ברכה לכולם אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה,מתוקה ומוצלחת,ושכל משאלותיכם יתגשמו.
1 10 הגרי New member 11/9/04 #1 ברכה לכולם../images/Emo74.gif../images/Emo66.gif../images/Emo168.gif../images/Emo77.gif אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה,מתוקה ומוצלחת,ושכל משאלותיכם יתגשמו.
ברכה לכולם../images/Emo74.gif../images/Emo66.gif../images/Emo168.gif../images/Emo77.gif אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה,מתוקה ומוצלחת,ושכל משאלותיכם יתגשמו.
ו ולנטינו לוי New member 11/9/04 #2 ../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif שנת אושר ובריאות גם לך וגם אותך כיף לראות פה מה את חושבת על הפורום החדש?
../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif שנת אושר ובריאות גם לך וגם אותך כיף לראות פה מה את חושבת על הפורום החדש?
ו ולנטינו לוי New member 11/9/04 #4 ../images/Emo51.gif אני הכנתי כרטיסי ברכה לראש השנה, כנסי לאתר ותראי אגב, אני זוכר שאמרת שלא ראית את ההופעה של גלי בכוכב נולד...הוספתי את זה עכשיו לאתר, אני מקווה שתצליחי להוריד...
../images/Emo51.gif אני הכנתי כרטיסי ברכה לראש השנה, כנסי לאתר ותראי אגב, אני זוכר שאמרת שלא ראית את ההופעה של גלי בכוכב נולד...הוספתי את זה עכשיו לאתר, אני מקווה שתצליחי להוריד...
1 10 הגרי New member 11/9/04 #6 כוכב נולד../images/Emo65.gif הורדתי את הקטע מכוכב נולד,וכל כך נהניתי לצפות בו,כי גלי ממש מתוקה שם.אין עליה!
כוכב נולד../images/Emo65.gif הורדתי את הקטע מכוכב נולד,וכל כך נהניתי לצפות בו,כי גלי ממש מתוקה שם.אין עליה!
ו ולנטינו לוי New member 11/9/04 #7 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo59.gif נתנה אחלה SHOW וגם נראתה חבל"Z ההופעה הכי מוצלחת שלה בטלווזיה בזמן האחרון....
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo59.gif נתנה אחלה SHOW וגם נראתה חבל"Z ההופעה הכי מוצלחת שלה בטלווזיה בזמן האחרון....