ברכה לשמש

ברכה לשמש

התחלתי ללמוד יוגה לפני כחודשיים, אני מאוד נהנת אבל מאוד לא מסתדרת עדיין אם הברכה לשמש גם מבחינת כושר וגם קורדינאציה מה לעשות

freearth10

New member
יתכן שהסיבה היא יותר עמוקה ממה שאת

חושבת. רק אתמול גיליתי שהברכה לשמש היא בעצם פניה לחיבור בין הפנימי והחיצוני, בין חום לקור, בין שחור ללבן,בין רוחני וגופני, בין שמיים וארץ. יתכן שגם את חווה הרבה פעמים הרגשה של השמיים הם הגבול ואז שוב נחיתה חזקה? וחוזר חלילה בתדירות די גבוהה? אני ממש מבינה על מה את מדברת. אני חווה בדיוק את אותו הדבר. אני מצאתי שפרוק התרגיל ועבודה על הפרטים (משולש, קוברה וכו) ותרגול של כל התרגיל בקצב שלי - שיפרה במקצת את המצב, אבל רק במקצת.

להמשיך לתרגל בקצב שלך ../images/Emo13.gif

שלום לך! אני, אפשר לומר אפילו יותר טריה ממך בעניין של היוגה. למדתי פעם יוגה בקאנטרי שהייתי מנויה בו אבל עכשיו אני נמצאת בקורס יותר רציני שמלמד את התרגילים יותר בפירוט. את ברכת השמש אני מאוד אוהבת משום מה ולמדתי אותו שוב בשיעור האחרון. אתמול כשניסיתי לתרגל אותו, תרגלתי אותו פעמיים ובפעמיים האלה הרגשתי שאני "מפספסת" משהו בתרגיל. כידוע יש בתרגיל הזה כמה שלבים והיתה לי הרגשה שאני מפספסת איזשהו שלב. אני אפילו לא יודעת אם ההרגשה הזאת נכונה או לא, אבל נראה לי שכאשר מתקשים במשהו, העניין הוא פשוט לתרגל עוד ועוד כל הזמן, אל תלחצי אם נראה לך שזה לוקח הרבה זמן, כל אחד והקצב שלו. כך למשל, בשיעור האחרון אמרתי למורה שקשה לי לתרגל נשימות בטניות. (כלומר שאני לא מצליחה לנשום עמוק לבטן) היא אמרה לי שזה לא עניין של להצליח או להכשל, העיקר התרגול. בהצלחה

למעלה