ברכה: ננהג בליברמן כמו שנהגנו בכהנא

THE WIZARD 55

New member
ברכה: ננהג בליברמן כמו שנהגנו בכהנא

משפט מאוד מסוכן... ליברמן נכנס לאולם מליאת הכנסת, מר"צ והח"כים הערבים עזבו את המליאה... במה הם שונים? ליברמן וברכה?...

האם ברכה איים ברצח ליברמן?

כידוע כהנא נרצח ע"י טרוריסט ערבי. כדאי שהמשטרה גם תחקור את ברכה על חלקו בלינץ' בשפרעם. הוא נראה בתמונה מהלינץ' עומד ליד האוטובוס ומסית את האספוף.

THE WIZARD 55

New member
טרוריסט ערבי מאל קאעידה

את זה לא ידעתי על ברכה, אבל אין ספק שההתבטאויות שלו מסיתות. יש לך תתמונה במקרה?

"הלינץ' בשפרעם"... "אספסוף"

של פלשתינאים אזרחי ישראל, בהתאם ל"אווירה הטובה" של "אישמרכז" והקפיטליסט הדגול מטרניכט.

respecta1

New member
אין דין ואין דיין..

זה המשך להצהרה של טיבי שה"התנגדות היא זכות לגיטימית"

THE WIZARD 55

New member
אתם יודעים מה אני חושבת

שבבחירות הבאות הרבה יצביעו לליברמן לאור מה שקורה במדינה.ויכול להיות שנראה אותו בתור שר הבטחון... הרבה הסתות מכל הכיוונים, המדינה התחילה לבעור.

respecta1

New member
יש מצב..

אם אני לא טועה לפי הסקרים הוא יהיה המפלגה השלישית אחרי עבודה וליכוד

THE WIZARD 55

New member
ביבי מוביל בסקרים

לא מבינה איך כולם שכחו לו את כהונתו הקודמת.. אם המצב יחמיר רספקטה, אתה תוכל לראות את ליברמן ממוקם במקום השני ...

ביבי מוביל בסקרים מתוך ברירת מחדל הרי מה

האופציות האחרות כרגע? אולמרט הכושל ה"סביר". וברק, גם לו היתה קדנציה קודמת לא מזהירה בלשון המעטה והוא עדיין לא הוכיח מדוע הוא מתאים להיות ראש ממשלה. אז מי נשאר? ביבי, שכחו לו את הכשלונות, אז כן, הוא החזיר את המשק לצמיחה, על חשבון השכבות החלשות, הפרטות בלי חשבון, קיצוצים בלי סוף, קפיטליזם חזירי עד הסוף ואת זה זוכרים לו וכל עוד הוא לא יעשה טעויות וברק לא יבהיר מדוע הוא טוב יותר, ביבי יקח, אולמרט, לדעתי הוא שרוף, לפחות לשנים הבאות אלא אם כן תהיה מלחמה או אירוע דרמטי אחר והוא יכפר על כשלון מלחמת לבנון השניה.

THE WIZARD 55

New member
וכמו תמיד בוחרים ב-הרע במיעוטו

מחוסר ברירה... ברק בכלל פסול בעיניי, וגם אולמרט, 2 ליצנים שצריכים לעוף משם כמה שיותר... נשארנו עם ביבי וליברמן... במי אני אבחר...:)

ליברמן מושחת, אני לא מסוגל לבחור בו

אין לי גם אמון בביבי, בייחוד כשאני רואה מי נמצא סביבו. האיחוד הלאומי לא מייצג אותי, למרות שהם לא מושחתים, כי אני בעד שתי מדינות לשני עמים והם נגד. את קדימה והעבודה מחקתי מזמן. אני בדילמה בבחירות הקרובות.

respecta1

New member
אז מי יהיה..ברק?

קודם כל העם זז ימינה.. ב', בסך הכל ביבי באמת שיקם את הכלכלה ג' כמו שיובל אמר, אין ביינתים מישהו יותר טוב..הרע במיעוטו

THE WIZARD 55

New member
אשכרה שיטת האלימינציה

יש תזוזה רצינית ימינה...אני רק מקווה שכולם ישמרו על השפיות ולא יסיתו עוד .. כי יש לי הרגשה שמשהו לא טוב עומד לקרות..

הרמה בכנסת רק הולכת ומתדרדרת...החרמות האלה

כל כך ילדותיות... אולי עכשיו כל פעם שמישהו שלא מסכימים איתו יכנס למליאה אחרים יצאו? אם ליכוד יכנסו, עבודה תצא, אם יהדות התורה תכנס ש"ס תצא, אם הערבים יכנסו אז האיחוד הלאומי יצא...כנסת לתפארת... חוץ מזה, אם להצמד לעובדות, וההשוואה של ליברמן לכהנא מעוותת... האיחוד הלאומי-מפד"ל למשל הם ימינה בהרבה מליברמן. גם הליכוד ימינה מליברמן. ברכה הוא פרובוקטור שמשחק על הטיקט החברתי כאשר הוא בעצם לאומן פלשתיני שאינו שונה מזחלקה טיבי או אחרים... ככה הם רק מחזקים את ליברמן כי אנשים יגידו, אם הערבים כל כך אנטי נגדו, אולי הוא עושה משהו טוב... שוב פעם, ילדותי, ילדותי, ילדותי, כ"ך כל עוד היתה חוקית היא היתה מפלגה ככל המפלגות בכנסת, טוב מאד שהוצאה מהחוק אך חובה לזכור, הוצאת מפלגה מחוץ לחוק עיניין של וועדה משפטית שמחליטה אם מפלגה כזו או אחרת, לא החלטה של חברי כנסת כאלה או אחרים.

באמת! במה הם שונים?

הוא בעד טרנספר לערבים, ואילו מרצ והחכים הערבים בעד טרנספר ליהודים!

primus solus

New member
יבוא ממשל אחר ונטפל בו

מרצ לא ראויה לתגובה, מפלגה חסרת ערכים הומנים בסיסיים

למעלה