ברכותיי, יש לנו מחלקת שיקום חדשה בדרום!

Sigal H

New member
ברכותיי, יש לנו מחלקת שיקום חדשה בדרום!

היום נפתחה המחלקה בביה"ח סורוקה - מחלקת השיקום הראשונה באזור הדרום. כתבה א', כתבה ב'.

אין לי ראש לחשוב על זה יותר מדי אבל על פניו נראה טוב. דעתכן?

בהחלט משמח. תודה על היידוע

זה אבסורד המצב שקיים בדרום, בשירותי רפואה ובעוד תחומים. דווקא הם שנמצאים ב"קו האש" מוזנחים והוזנחו כל כך הרבה זמן.
הלוואי ויהיו עוד בשורות כאלה. חייבים לפזר את שירותי הרפואה ברמה אחידה בכל הארץ.

והלוואי והממשלה הבאה באמת תשנה סדר עדיפויות (מעל ומתחת לשולחן): בריאות, חינוך ורווחה צריכים להיות הדבר שכספי המיסים חוזרים אל הציבור בעיקר דרכו.

ולא צריך לחכת שטייקונים "ילבינו" כספים שקיבלו מתנה מאיתנו בבניין בית חולים על שם איש עם משקפיים מוזרים בלב תל אביב. המדינה צריכה להקים בתי חולים ואיפה שצריך, לא איפה שהטייקון הזה יעשה לעצמו יותר כבוד.

לא מחפשים צדקה מחפשים צדק. הטיקונים צריכים לשלם מסים ולא להיות פילנתרופים מהכסף שהם גונבים מאיתנו.
סתם: פלאשבקים מקיץ 2011 עולים לי.

פנינה21

New member
חדשות מעולות

עכשיו רק צריך למלא את מערכת הבריאות ברופאים במקצועות שממש חסר בהם
ומצב המערכת ישתפר
&nbsp

נכון, יש תחומים ברפואה שממש חסרים בהם רופאים

ואני לא בטוחה שהדיבור של יעל גרמן (מתעמולת הבחירות הנוכחית) על זה שרופאים יחויבו לבחור אם לעבוד במגזר הפרטי או בציבורי זה כזה רעיון טוב. גם ככה יש בריחת מוחות מטורפת, אז בואו תתנו לרופאים עוד סיבה לעזוב את הארץ...
כן צריכה להיות רגולציה ופיקוח הדוק על התחום האפור (שלא נאמר "רפואה אפורה" ככה בדיוק קוראים לזה) שבין הפרטי לציבורי. אבל מכאן ועד להכריח רופאים או לעבוד במשכורות מבזות של השירות הציבורי או לעבוד רק בפרטי (וברור שהרופאים הטובים יבחרו באופציה הזו) הז לשפוך את התינוק עם המים.

יש עוד חוליים גדולים במערכת. השבוע תפוסה של מעל 200 אחוז בבתי חולים, משמע שגם במסדרון אין מקום.
וכל הנושא שקופות החולים על סף קריסה.

לפחות יש תקווה לשינוי עד עוד 13 יום....
ליצמן באמת עשה עבודה טובה במשרד הבריאות וגם גרמן כנראה לפחות ניסתה. נקווה שמי שיהיה שר הבריאות הבא יעשה סדר במערכת הזו.

ונאמר: אמן.

bimbo15

New member
אכן, עלינו להתפלל יום יום שלא נצטרך חדר מיון

בשלושת החודשים האחרונים ביקרתי שם יותר מדי
. אבל המצב היה עדיין נסבל
. השפעת התמהמה ואנשים לא מילאו את המקום.

Sigal H

New member
זה נקרא

אחר וטוב יותר ממה שהתקשורת מציגה בפנינו. קצת משונה לומר טוב על מצב "נסבל", אם כי בהשוואה לקטסטרופה זה בכל זאת עדיף.
שלא תדעי עוד בי"ח, לפחות לא בזמן הקרוב והעמוס

למעלה