ברכותיי על הפורום החדש..

night mistress

New member
אני רואה שכולם שואלים מה נשים רוצות

אז תנו לי לומר מה אני רוצה.. אני רוצה לישון..אני רוצה להיות רגועה,אני רוצה להפסיק לעשן,אני רוצה להגיע למשקל מינימלי כבר.. אני רוצה שגברים יפסיקו לחפש ממני סקס,אני רוצה גבר שיהיה בראש ובראשונה גבר וג'נטלמן לתפארת.. אני רוצה ללכת לדוג,אני רוצה לצאת לחופש,אני רוצה ללכת לספינינג ואני רוצה לקנות רכב.. יש עוד שאלות?

דן צ

New member
ברוכה הבאה מסתורית../images/Emo24.gif

אז יש לך רשימה גדולה ואני לא חושב שתהיה בעיה 1. אני רוצה לישון - גם אני , אז לילה טוב 2. אני רוצה להיות רגועה- כמו שהרופא אמר לך, תקחי את הכדורים ובזמן ותהיי רגועה 3. אני רוצה להפסיק לעשן - יש רשימה כמעט כל יום בדף האחורי של העיתון של אנשים שהפסיקו לעשן 4. אני רוצה להגיע למשקל מינימלי כבר- מה זה מינימלי??? אפס?? 5.אני רוצה שגברים יפסיקו לחפש ממני סקס- אבל זה גברים, מה יחפשו? 6.אני רוצה גבר שיהיה בראש ובראשונה גבר וג'נטלמן לתפארת - את מזכירה לי את הדלקת המשואות ביום העצמאות"ולתפארת מדינת ישראל" (אנו נושאים לפידים.....) 7. אני רוצה ללכת לדוג - עוד מעט , בנתיים המים מזוהמים (תלונות יש להגיש לאיגוד ערים) 8. אני רוצה לצאת לחופש - אז זהו, דיברתי עם הנהלת בתי הסוהר ויש סיכוי באמת שתצאי לחופש פסח. 9. אני רוצה ללכת לספינינג - ????? 10. אני רוצה לקנות רכב - רכב פיגו' 306 מודל 95' 1400 סמ"ק , מחיר מחירון.

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

night mistress

New member
חחחח...../images/Emo6.gif קבל ../images/Emo24.gif

אז ככה,באמת דיברתי עם אחד הסוהרים כאן והוא אמר לי שיש סיכויי טוב שאני אוכל לצאת לסוף שבוע בפסח..מחכה בקוצר רוח.. פיז'ו 205 זה בעיה כי יש לי רגליים ארוכות.. ובקשר לגבר..נו טוב,זה באמת פנטזיה מוזרה,אבל אל תשכח שבמקופ לפיד אני נושאת שוט
.. סתם..סתם..

aaa123

Member
בשביל מה את רוצה להגיע למשקל

מינימלי? האם את סובלת מעודף משקל יחסית לנשים אחרות?(אני מציע שלא תשווי את עצמך לדוגמניות שהורסות לעצמן את הבריאות כדי להיות רזות). את אומרת שאת רוצה שגברים יפסיקו לחפש ממך סקס. המונח להפסיק אומר שצריך קודם כל להתחיל. תקני אותי אם אני טועה ,אבל אני משער שאת משתמשת במונח יפסיקו, לא כדי לומר לגברים חדשים שאת מכירה שיתחילו לחפש סקס איתך רק כדי להפסיק,והכוונה שלך היא שגברים חדשים לא יתחילו איתך בחיפוש של סקס כמו גברים קודמים שהיכרת. אני חושב שיש הרבה גברים שלא מחפשים ממך סקס. 1)גברים שבכלל לא רוצים קשר איתך(אני מנחש שאת לא מחפשת אותם) 2)גברים הומואים או גברים שיש להם אישה אחרת שלעולם לא יחפשו ממך סקס כי הם מעוניינים בך לידידות בלבד(האם את בטוחה שאת רוצה קשר איתם?). 3)גברים שבכלל לא מעוניינים במין לא עם גברים ולא עם נשים(האם את בטוחה שאת רוצה קשר איתם? 4)גברים שלא יקחו יוזמה בקטע של סקס ,ומחכים ליוזמה שלך בלי לחץ כלשהוא עלייך ליזום (האם אותם את מחפשת?)

../images/Emo122.gif שכחת סוג אחד של גברים...

5) אלו שהסקס לא בעדיפות ראשונה אצלך, ומתעניינים קודם כל בך עצמך. יש גם כאלו, והרבה יותר ממה שבדר"כ חושבים

aaa123

Member
השאלה היא אם הכותבת כוללת אותם

בגברים שלא יחפשו ממנה סקס. סקס לא בעדיפות ראשונה לא אומר שהם לא מחפשים גם סקס ,וכללתי רק גברים שאני בטוח שעונים לקריטריון.

night mistress

New member
הלוואי והיית צודק..

אני לא מאמינה בידידים חדשים בגיל הזה מהסיבה המאוד פשוטה,כל אחד כזה ניסה להכניס אותי למיטה בשלב כלשהו או שהמתין יפה וקיווה שאני אתאהב בו..והעניין הוא שמה לעשות,אני אדם מאוד נאיבי,כשמישהו אומר לי "ידידה" אני אשכרה מאמינה לו..

דנטל

New member
איך מישהו יבין מה אני רוצה

אם אני בעצמי עוד לא יודעת? עדיין שואלת את עצמי מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדולה. רוצה לבלות. זה שונה ממה שאחרות/ים רוצות/ים? רוצה שסביבי יהיו כאלה שמבינים לבד מה אני רוצה, כי זה מעצבן כל הזמן לנסות להסביר את עצמי. רוצה שסביבי יהיו כאלה שלא יבינו מה אני רוצה, כי זה מצחיק לאללה לראות את הפרצוף המבולבל שלהם כשהם מנסים להבין אותי. אוי, איזה יופי, יש לי כל מה שאני רוצה, כי לא הייתי מסוגלת לחיות אחרת. ותתחדשו על הפורום, אולי אני אבקר מדי פעם, לא מבטיחה.

למעלה